Как да си сложим говорители в корите на вратите (Голф 2)

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Unfound
Автомобил: Golf Mk2 1.6
Двигател:

Как да си сложим говорители в корите на вратите (Голф 2)

Мнениеот Unfound » Съб 13 апр 2013 18:15

Здравейте колеги, днес отделих около 3 часа за това да монтирам говорители в вратите, добрем първо мислех варианта с говорители в стандартните джобове
Изображение
Не ми дойде нищо наум да ползвам за решетка над говорителя.. приятелката ми има сеат ибиза 94" и взехме преди време един за части и виси в нас година вече и взех неговите джобове
Изображение
Изглеждат горе долу еднакви, после реших да разкарам сивата тапицерия, но при неналичие на друг плат реших да боядисам старият.. със спрей... странно решение, но взе че стана
ИзображениеИзображение
Имах малко затруднение с прекарването на кабела за пасажерската врата за целта трябва да махнете шкафчето под жабката и духалката отдясно, през въздуховода може да се бръкне да се откачи буксата на колонката на таблото.
Изображение
При шофьорската врата беше изключително лесно защото нищо не съм махал само капачето на бушоните... Ами това беше събрах ги и ето ефекта слагам една снимка, преди и няколко след :)
Изображение Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Направи си сам!”