Момчета имам следния въпрос:)
Искам да попитам дали е възможно стъклото на сегашният ми фар(едносекционнен обикновен фар на Г3) да се замени с гладко стъкло като тези на eagle eyes? примерно?
Целта ми е да променя малко визията и да получа по- добра светлина отпред?
Мерси!

Фарове на Г3?
- FEN-NA-GOLF
- Автомобил: Golf mk5
- Двигател: BKC
отг
добре де при тези фаровете дето са се продават едва ли не и в аптеата там как се разпределя светлината? + тфа в Мкомплект продават некфи турски фароже дето са същите като тея от авто мания но са 120лв и при тях няма нито лупа ни6то ,просто се слагат на мястото на твоите и има една пуста дупка за крушката?
отг
Добре момчета !ясно ! па треа събирам пари
добре а тези фарове от авт манията дето са за по към 400лв и ако евентуално са с лупи те ксенонови ли са?и да гледах тука във форума някаф пич предлага ксенон за 400 лв ? кфа е разликата?

- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Фарове на Г3?
hristo01 написа:Момчета имам следния въпрос:)
Искам да попитам дали е възможно стъклото на сегашният ми фар(едносекционнен обикновен фар на Г3) да се замени с гладко стъкло като тези на eagle eyes? примерно?
Целта ми е да променя малко визията и да получа по- добра светлина отпред?
Мерси!
Колега, понеже преди известно време и пред мен стоеше въпроса "Какви фарове?!" и гледах, питах за какви ли не "кристални", ще ти кажа какво направих - взех си втора ръка Хела двусекционни перфектни с крушките за 120 лева и трябва да ти кажа, че разликата между светенето на едносекционните и двусекционните е ОГРОМНА!!! Така че според мен това е най-добрия вариянт в диапазона 100 - 150 лева! Оригинални двусекционни хела!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”