Здравейте гумичката на капачката ми се скъса сложих друга но пък при завиването (явно е била по дебела иначе беше същата на диаметър) при завиването се счупи.
Според вас от моргата ли да си купя или нова защото тук колетага който има 2 пасата казва , че новите всички били ментета и клапаните им не отваряли и т.н.
В магазина ми прелдожиха за 7 лв TRUCKTEC Germany. Според вас има ли шанс да е гадна :) ?
VW Passat 1.8 90HP ABS капачка за водата откъде и каква
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Re: VW Passat 1.8 90HP ABS капачка за водата откъде и каква
За мен най-добре оригинална,в случая на старо.
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Моята по незнайни причини изхвърча (здрава е, просто се е отвила) и за по-сигурно я смених с нова - топран, синя за 7-8лв. и половин година и повече нямам проблеми. Лятото като загряваше доста и като изстине нивото на охладителната течност беше спадало, та си върши работата. Иначе при нормални условия нивото не мърда. :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз на опела даже нямам клапан :-) така , че ще карам с нова засега пък :-) ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета да ви запитам къде ви стои стрелката когато е загряла колата моята стои точно на линията между 110 и 90 ... Имам в предвид делението което би трябвало да е 100 градуса и за разлика от опела ми доста по - чистичко включва перка това нормално ли е за тези пасати ?
Също ми направи впечатление , че с новата капачка съединенията са доста по - твърди от преди да я сменя... явно предната не е държала добро налягане но тази пък няма как да я тествам :-)
Благодаря предварително.
Също ми направи впечатление , че с новата капачка съединенията са доста по - твърди от преди да я сменя... явно предната не е държала добро налягане но тази пък няма как да я тествам :-)
Благодаря предварително.
- Iezekil
Що се отнася до градусите ще трябва да мериш-първо температурата в разширитела,после показанята на темп.датчик.Капачката я смени с някой авер за проба.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Опелчето не го гледай - 3 часа и половина съм се возил като придружител в Опел държащ 110 градуса постоянно на 40+ градуса външна температура и зверско натискане с пуснат климатик, как издържа колата не знам
Провери колега дали е обезвъздушена добре и дали има наличие на въздух в системата и от там да лъже датчика, защото според мен на сегашните температури да вдига 100 градуса не е добре, а лятото колко ли ще вдига?
Аз патих колега с такава синя капачка, разпаднаха ми се клапанчето и пластмасите му след да кажем 10-тото развиване и трябваше да я събирам от казанчето...
Аз проблема си го реших с оригинална капачка от VW нов внос и заспа.

Аз патих колега с такава синя капачка, разпаднаха ми се клапанчето и пластмасите му след да кажем 10-тото развиване и трябваше да я събирам от казанчето...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Стрелката на място при добре загряла кола е 100 и дори чувам перка от време на време говоря за на място. Но не съм имал VW преди и не знам.
Имал съм няколко опела е няма проблеми ... Вашите не вдигат ли толкова ?
Имал съм няколко опела е няма проблеми ... Вашите не вдигат ли толкова ?
- lubecku
- Автомобил: mk3
- Двигател: ABF
- Контакти:
Най вероятно кофти датчик, (4 пиновия темперетурен датчик на фланеца към главата)
и при мен беше така докато не смених датчика преди седмица !
и при мен беше така докато не смених датчика преди седмица !
- Iezekil
Iezekil написа:Що се отнася до градусите ще трябва да мериш-първо температурата в разширитела,после показанята на темп.датчик.
Може и в обратен ред.