чип за touran 170 DSG заслужава ли си или не ?
-
- Автомобил: VW Touran Highline 170 DSG
- Двигател:
чип за touran 170 DSG заслужава ли си или не ?
Мнения дали някой е опитал ,170 к.с мотора разлика преди след , разход на гориво, проблеми после? Сещате се какво имам предвид :)
Re: чип за touran 170 DSG заслужава ли си или не ?
аз съм с чип на 170 кс. с DSG, обаче на пасат. особенно в началото след като направихме тунинга - много ми беше кеф колата :). впечатленията ми тогава бяха следните - до около 100км ускоряваше както преди (или поне много близко до това което беше преди), от 100 до 140 има разлика в ускорението, а след 140 - има голяааама разлика. преди ми се струваше че направо на 1 място стои колата спрямо сегашното и положение. не че ми се налага да карам много над 140 - просто там беше най усезаема разликата.
Ако ме питаш - заслужава ли си - да. аз съм доволен. като сменя тая кола за следващата пак ще се чудя дали да не мине през същата процедура.
Ако питаш за разхода - като че ли е същия. Отначало ми се струваше че е паднал леко градския разход (около литър надолу) - но може и да съм се заблуждавал.
Като цяло има различни мнения - че ще си прецакаш по-бързо маховика от увеличените Nm и т.н. Вече над година карам така аз. Имало е моменти в които съм се чудил дали правилно съм направил :), като цяло мисля че - да
Ако ме питаш - заслужава ли си - да. аз съм доволен. като сменя тая кола за следващата пак ще се чудя дали да не мине през същата процедура.
Ако питаш за разхода - като че ли е същия. Отначало ми се струваше че е паднал леко градския разход (около литър надолу) - но може и да съм се заблуждавал.
Като цяло има различни мнения - че ще си прецакаш по-бързо маховика от увеличените Nm и т.н. Вече над година карам така аз. Имало е моменти в които съм се чудил дали правилно съм направил :), като цяло мисля че - да
Върни се в “Дизелови агрегати”