Тема:
viewtopic.php?f=24&t=377544&p=3785529#p3785529

znainainai написа:Със тоя мултицет имаш ли дори бегла представа като мериш бегове какво може да стане? Може да се отстреляш като дива свиня на старта на ловния сезон.
qm_parket написа:ventotdi написа:qm_parket написа:Има 1 клапан, който разторва турбината и предпазва по този начин турбината и двигателя от пръсване. Той се включва на по-високите обороти (като я цедиш). Понякога се бъгва и като се отвори не се затваря. Ако това стане, колата почва да върви като "спънат кон". Провери този клапан и ако е от него - една профилактика на турбото и си ок.
Колега ,струва ми се ,че ръсиш ужасни глупости . Турбото се управлява от N75 и wastegate. Това е. Няма никакви клапани да пазят "мотора от пръскане" .
Колега, на 1.9 TDI 90к.с. и 110 к.с. има такъв клапан (турбото е вакуумно), недей ми обеснявай, защото съм ходил на оторизиран сервиз на VW, а не смятам, че разбираш повече от тях. Има клапан, който се управлява от бордовия компютър и се отваря при по-високи обороти, за да разтовари турбото. Вземи се образовай малко и недей да говориш като не разбираш. И когато този клапан се прецака, бордовия компютър не може да го управлява хубаво и като се отвори, няма затваряне. От там турбото колкото и да надува, въздуха не отива където трябва, а минава през този клапан и автомобила върви като "спънат кон" (все едно нямаш турбо).
bace_go6o написа:Тази форма дори не я е имало достъпна, някъде там, за простия НЕпознаващ членове на Вишите лица, невеж потребител
vitosell написа:... VW Пасат(2ка) В3 1.8 ...
Bobi_S13 написа:е кво толкова може да ти стане... най-много докато ходиш да спираш рязко!
bobocamaro написа:"Sent from my ****** using Tapatalk" т'ва мобилните Ви игри ли го генерират?
Може ли да го триете от постовете Си?![]()
Sent from my Pravetz 8M using Fortran
Georgi10 написа:Търся ляв или дясен калник за пасат б4 96г.За връзка ЛС
Pichaga написа:мда![]()
Евала, Владо, можеше да звъннеш да се намеся, днес не съм се карал с никого
danyel написа:... Извинявам се предварително ,ако има тема за голф 2ките... не можах да намеря! ........
adidas91 написа:Искам да попитам ще станат ли разпределителни валове от опел астра GSI 150K.C за голф 3 ABF?
IRRITATING написа:В най скоро време очаквам тема ЖЕНАТА МЕ БИЕ КАКВО ДА ПРАВЯ Тегли им една и им обясни аргументирано да не те занимават с глупости
BoromiR написа::biggrin ми тогава ще си мълчиш, защото другият път ще спиш в моята палатка, след като съм ти изплющял пухкавата дупара, нищо че си кифле и спиш по хотелите.![]()
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта