Тракане на нещо отзаде на Венто
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Тракане на нещо отзаде на Венто
Здравейте колеги... Може да е доста глупава темата ,но от 1 месец нещо ме мъчи...В движение от задната дясна колонка се чува едно постоянно тракане... Все едно ламарина в ламарина не знам не мога да го обесня дразнещо едно чът чът чът като карам из наще хубави пътища тук из Варна... Ужасно много ме дразни... Разглобил съм пластмасата отзаде няма нищо... Возил съм се отзаде с разглобена пластмаса пак дрънчи , чувам го но не виждам и не мога да пипна това ,което дрънчи... Разберете ме направо съм готов да продам тази кола ако това не се оправи... Пиша тази тема с надеждата някой да се е сблъсквал с такъв проблем и да го е решил евентоално.... да ми помогне ... 

- mytko731
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тракане на нещо отзаде на Венто
Вариантите на са много.Окачването от зад е доста опростено.Нещата от които може да тропа са-тампони на задния мост,амортисьор и неговите тампони,пружина и накрая гърнето.При мен се беше скъсало вътре задното гърне и хлопането беше невероятно.
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Re: Тракане на нещо отзаде на Венто
Това моето не е хлопане , тракане чът чът нещо такова... И ясно са чува ,че е от горнити части на колонката... Убеден съм ,че не е свързано с окачване...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”