Добре бе , защо се чудите толкова ? модела Б3 е произвеждан определен брой години и е подобряван ( променян ) с времето ..... какво пречи на Б4 да са сложени машинки , каквито са имали Б3 от последната година да кажем ? Докато ако "изкопаеш" машинки от 1 вите модели ..... няма интрига тука ...
( ама вие ме притеснихте ..аз с моите 4 ел стъкла , ако се издънят - направо ми е мъка ...... в същност ако не бяха електрически мисля щеше да е по добре - гъзаръйка , ама проблемна )
Електрически стъкла
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- m0439
- Автомобил: Passat
- Двигател: 1.8mi ABS
Re:
[quote="pit"]:dontknow:
:
За моя Б4

Здравейте,
Трябва ми последователността при монтаж на тази машинка,и то от-до,за новата придобивка
.Интересуват ме местоположение и настройка.Така взех колата с две предни неработещи,а попушвам и е голема мъка.Значи работят ми машинките,единият механизъм е с износени зъбчи,а другият е ОК,но ги видях на морга.
Благодаря Ви предварително!

За моя Б4

Здравейте,
Трябва ми последователността при монтаж на тази машинка,и то от-до,за новата придобивка

- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Re: Електрически стъкла
Има разлика в някои, аз търсих доста време за един голф 3 от Италия, който беше със съвършенно различна машинка, някой ще каже сега, че е единичен случай, да, ама не, на всички врати бяха такъв модел, различен от стандартния. Не съм сигурен дали не са слагани допълнително, така е дошла колата и бяха различни. Търси по твоята със снимка или със машинката направо.
- m0439
Трябва ми как се монтира.
- m0439
Re: Re:
m0439 написа:pit написа::dontknow::
За моя Б4
Здравейте,
Трябва ми последователността при монтаж на тази машинка,и то от-до,за новата придобивка.Интересуват ме местоположение и настройка.Така взех колата с две предни неработещи,а попушвам и е голема мъка.Значи работят ми машинките,единият механизъм е с износени зъбчи,а другият е ОК,но ги видях на морга.
Знае ли някой?
-
- Автомобил:
- Двигател:
машинки от пасат B3 предна и задна
- m0439
Къде го чукаш,къде се пука?.....
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Най-лесния вариант.В ebay са по 100-130лв комплект за 4 врати с копчета и т.н. ;)
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Не и ако пробваш да ги монтираш на Фабия- ВАГ кратуните са направили по- плътни уплътненията на прозорците, а в самия механизъм зъбните колела са 'изтумбени' с цел затрудняване движението на стъклото- превенция да не пада от дупките.
Та това гори бушона каот свалиш и вдигнеш стъклото. След 3 опита за монтаж, продадох за без пари иначе хубавия комплект

Та това гори бушона каот свалиш и вдигнеш стъклото. След 3 опита за монтаж, продадох за без пари иначе хубавия комплект

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
О,да аз за Фабията знам,че има най-трудно разглобяемите врати и като цяло е най-трудната кола на крадците за отваряне-и до колкото съм чувал,искали по 150лв на врата за монтаж на централно 

- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
стига бе централното на фабията врви между 25 лева на врата до 70 с оригинални части зависи какво искаш а се отваря като всеки голф или пасат а за стъклата на фабията колега ако ми я докараш ще ти я направя няма проблеми само не и с тия тъпи универсални машинки те просто нямат сила това е , за други въпроси на Л.С.
-
- Автомобил:
- Двигател:
williams_vn написа:стига бе централното на фабията врви между 25 лева на врата до 70 с оригинални части зависи какво искаш а се отваря като всеки голф или пасат а за стъклата на фабията колега ако ми я докараш ще ти я направя няма проблеми само не и с тия тъпи универсални машинки те просто нямат сила това е , за други въпроси на Л.С.

- m0439
m0439 написа:m0439 написа:pit написа::dontknow::
За моя Б4
Здравейте,
Трябва ми последователността при монтаж на тази машинка,и то от-до,за новата придобивка.Интересуват ме местоположение и настройка.Така взех колата с две предни неработещи,а попушвам и е голема мъка.Значи работят ми машинките,единият механизъм е с износени зъбчи,а другият е ОК,но ги видях на морга.
Знае ли някой?
Имам тези от снимката!Работещи!Не знам как да ги монтирам и настроя,за това питам!
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
williams_vn написа:стига бе централното на фабията врви между 25 лева на врата до 70 с оригинални части зависи какво искаш а се отваря като всеки голф или пасат а за стъклата на фабията колега ако ми я докараш ще ти я направя няма проблеми само не и с тия тъпи универсални машинки те просто нямат сила това е , за други въпроси на Л.С.
Много оффтопик станахме, но явно не си пробвал да садиш на Фабия фабрично централно- трябва да купиш целите брави, окабеляването, конвиниънс модула (не може да прекодираш този от кола без централно, но пък обратното може

И да се върнем на темата- на Б4- ката на тъщата обмислях да садя машинки за стъкла от Б3- НЕ става

- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
по принцип си има начин за стъклата с някои леки компромиси централното или афтараркет или оригиналн брави и за какво ви е модула оригиналния с друг външен модул с дистанциооно задната брава се прави лесно по същия начин или нещо оригинално или малко идеино участие , а за стъклата от B3-B4 са еднакви просто единия има модул като на голф 3-ка другия няма това е