vasstop написа:Dimiter написа:...
Доста суперлативи чухме, но никой не каза от къде да се купят. Живо ни интересува тази информация, ако би бил така любезен да споделиш... ?
Прощавайте, чак сега забелязах въпроса.
Последните 3 коли преобух на една и съща гумаджийница. Ако човек застане на "Искърско шосе" под моста на пътя за Аерогарата и тръгне в посока центъра по самото "Искърско шосе", веднага до моста има един светофар. Продължава се направо през светофара, подминава се бензиностанцията на Петрол, след това е "Тих труд" и се стига до следващия сфетофар. Веднага след този светофар вдясно е гумаджийницата. Тия дни минавах от там, от пътя се вижда реклама на Nokian Tyres и на АРСИ Лимитед.
Последния път (беше началото на лятото) ми се случи нещо интересно там. След като си чаках реда 30 минути и казах какво искам, едно от момчетата отиде до склада отзад, забави се 10-тина минути и накрая каза че имат само две такива гуми. Бях много раздразнен от жегата и чакането, видях телефона на АРСИ на рекламата и директно им звъннах с въпрос "В коя гумаджийница да ида, така че там да има четири гуми от модела който търся?" Някаква жена на телефона ме попита къде точно се намирам, обясних и, уточнихме кой точно е модела и тя ме попита "Дайте ми управителя на гумаджийницата", "Ами аз съм клиент, откъде да знам кой е той", оказа се че го няма в момента, накрая тя каза "Чакайте там, до 30 мин ще ги имате гумите." Доколкото впоследствие разбрах, от АРСИ директно се обадиха на управителя на гумаджийницата, който бе така любезен да се изстреля отнякъде си и да отиде до АРСИ и да докара гумите в гумаджийницата с неговата лична кола. Така и не успях да му благодаря, защото той набързо остави гумите и пак се изстреля нанякъде, а пък и на мен ми беше криво от продължителното чакане.