Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Re: Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Мнениеот Petrolhead » Пон 15 апр 2013 23:25

Luciano написа:
Petrolhead написа:
Luciano написа:Е да де, иска ви се да е било точно така.
Да, Александрина кара с 3 промина, Волен и той не можеше да се движи...
И се обзалагам, че тая тема ще се заключи тогава, когато положителните мнения станат повече от така приятните за някои негативни :no
Всъщност какво се обяснявам...барайте меча, писна ми!

Силно мнение,

Пинко, знам че ме цитираш за да не си променя мнението. П@тките ги търси в твеото легло :mhihi
Споделяш, че не си ходил от няколко години - да ти кажа, не липсваш на никой ;)

Приятелю, бях миналата и по-миналата и по-по-миналата. Общо взето присъствам на подобни мероприятия преди ти да си купиш голф. А за леглото и патките, не мисля да коментирам, прекалено нисичко ми идва

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 15 апр 2013 23:27

имам голф преди да завършиш 4ти клас :bowdown
лека вечер, не си ми интересен

Потребителски аватар
MilenVD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MilenVD » Пон 15 апр 2013 23:32

Моя отзив награждаване и програма - СУПЕР браво!!!! много ми хареса... Но колкото и да ми хареса... си тръгнах... не ми издържаха ШИБАНИТЕ НЕРВИЧКИ....

Не съм доволен от ТУРБО ЦИГАНСКИТЕ ГЪДУЛКИ И ПРОСТОТИИ. И НАИСТИНА 10 човека развалят вечерта на 100... ЗАРАДИ ТАКИВА ТУРБО СЕЛЯНИ... ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ МИСЛИ ХОРАТА КОИТО КАРАТ ГОЛФ ЗА НАЙ ГОЛЯМАТА ИЗДЪНКА НА ЧОВЕШКАТА РАСА... НЕ МИ Е ПРИЯТНО ДА ВИ СЛУШАМ СЕЛЯНИЯТА и предлагам на следващото мероприятие да си дигнете пушещите дръгели и да ги закарате на ма.................. безопасно разтояние от останалите хора... а там си СЧУПЕТЕ ГРЪБНАЧНИТЕ СТЪЛБОВЕ ОТ КЮЧЕЦИ. ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ЗА ВАС!!! ПАРИ ЩЕ ВИ ДАДЕМ ЗА НАФТА ДА СИ ДАВАТЕ ГАЗ ЦЯЛАТА НОЩ!!!..... ИДЕЯ СИ НЯМАТЕ НА КОЛКО ХОРА ПРЕЧИТЕ!!! И КОЛКО ОЩЕ НЕ ПИШАТ ВЪВ ФОРУМА.... само нашата маса бяхме 14 човека.. И ВИ БЯХМЕ БЕСНИИИИ, но не ви направихме проблем!!! А МЕН ОЩЕЕЕ МЕ ДЪРЖИ!!!
КАКВО ДРУГО СТАНА!!! - Отидох да поискам чашки от колегите в съседната шатра....бяха 10 тина човека... темата на разговор на тяхната маса бе същата като и на нашата.. бяха изнервени и псуващи... Мисля, че следващия път може да има хора, чиито нерви просто няма да издържат....
МОЛЕХ СЕ ДЪЖДА ДА НЕ СПИРА!!!
Както каза един колега... Много лесно можем да ви настаним едни колони близо до вас И ДА Е ЖИЦА ДОКАТО НЕ ВИ ПРЪСНЕМ ТЪПАНЧЕТАТА... СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕ!!!!!!!!!!!СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕ С ХОРАТА ОКОЛО ВАС...СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕЕЕЕЕ!!!!!.... СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕ!!!!! НИЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ И ВИЕ!!!!!!!!! :censored2 :censored2 :censored2 :censored2 :censored2 :censored2 :censored2

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Пон 15 апр 2013 23:35

Нали ти казаха, те са отишли да си правят кефа, а другите да барат меча. Членове, форумни гурута...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 15 апр 2013 23:36

Моля придържайте се към темата. Излишни заяждания и словестни перстрелки няма да се допускат и ще бъдат санкционирани с предупреждения.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Пон 15 апр 2013 23:44

Добрине, всеки път е едно и също. Бием път, носим скари, виждаме се с познати, забавляваме се и ни се качват на главите. Прибираме се, псуваме тихо и така до следващия път. Защото сме незлобливи и толерантни. Трябва ли и следващия събор да е такъв? Или просто на следващия няма да дойдем?
Пиша защото ми се идваше, а не дойдох заради знайни и незнайни герои, на които им липсва културата да се съобразяват. Тъпото е че не са лоши момчета, но като видят публика и алкохол нещо им става.

Потребителски аватар
donotdisturb
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот donotdisturb » Пон 15 апр 2013 23:51

Явно културните и съобразителните хора ще спрем да посещаваме прекрасния събор за да не пречим на другите да се забавляват ...

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пон 15 апр 2013 23:57

Добре бе, хора не мога да разбера едно. Как не мина едно мероприятие без да има разочаровани хора. Било то фест, палатки и т.н. Различни хора, различни идеали. Имаше една група хора която надуваха метъл, бях потресен от кеф, но никой от "чалгарите" не им направи забележка, както и обратното. Всички, които видях на това събиране, бяха с усмивка на лицата, на никой не му пречеше нищо и пак едни и същи сипят отрицателни отзиви всяка година. Дори нашата група загаси музиката и дигна прозорците на един голф паркиран до нас. Не защото беше шумна, но шофьора беше заспал в колата с ебати музика и даже му дигнахме прозореца да не му истине врата... Аз тези два дни въпреки ранното си лягане спах като къпан, но кво се получи. Първата вечер си легнах в 3 и станах в 8, втората си легнах в 5 и станах в 8:30 заради вовузели, музика, викове, но това е част от мероприятието, никого не съм упрекнал и няма да упрекна за това... Нищо не ми попречи да си изкарам супер приятно, не разбирам защо правите от мухата слон...

Последна промяна от Kuncavia на Пон 15 апр 2013 23:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 15 апр 2013 23:58

Petrolhead написа:Нали ти казаха, те са отишли да си правят кефа, а другите да барат меча. Членове, форумни гурута...

Ти май не си наясно със себе си?
Правиш ли разлика от едно до друго събитие?
Форумните членове бяха на съвсем друго място по време на чалга концерта. Тънките ти намеци да създаваш конфликти могат да ти създадат единствено седалищно неразположение...

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Вто 16 апр 2013 0:17

Всичко от случилото ми се струва нормално,освен реисърските изяви вечерта,не визирам бавните обиколки и употребата на клаксони/прекъсвачи,че веднага ще ме захапите,на няколко пъти псувах шумахерите които объркаха поляната с пистата...за натупаните дизели в лютеницата искам да кажа,че на никой не му е приятно сутринта да се събуди и цялата палатка да е във сажди,да не казвам,че миналата година и колите бяха така :banghead

Последна промяна от PuShE_ на Вто 16 апр 2013 1:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Вто 16 апр 2013 0:28

Какво се очаква на един АВТО събор.
Ще има пияни, прекъсвачи, музика от всякакво естество счупени кенефи и наточени бегачки.
Аз жена си не я водя на такива места един ден и детето си няма да заведа докато не му дойде времето.
(нищо лично към колежките)
Винаги има риск да стане беля щом има автомобили, може голфа да изключи от скорост и да ме смачка докато спя.

Аз за това ходя, да чуя моторен звън, клаксони и да се накиркинечя като свиня и да блокирам с моите хора. Ако исках да ми е на таман ей го Арбанаси през един баир за 100лв ше си седна в кръчмето и ще си легна в хотелчето.

Някой да ви е вързал със синжир да стойте, като не ви харесва портала и пътя.

НА мен събора не ми хареса щото изгорях от слънцето Сашо Здравко другия път ще ми държите чадъра докато се разхождам. :beer

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 16 апр 2013 0:56

Предпочитам шумни турбо-селски VW фенове, отколкото капризно-мълчаливи, псевдо VW фенчета.

Правете разлика между авто/мото събор и тих, спокоен, неделен, семеен пикник на палатки.

Потребителски аватар
MilenVD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MilenVD » Вто 16 апр 2013 1:12

Пфф... хахаха .....знаете ли какво?? Ще ни подиграват до живот, че сме голфаджиий. Лека...

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Вто 16 апр 2013 1:25

За първа година посещавам мероприятието и останах с добри впечатления като цяло. Поздравления на Сашо и Пирона за организацията, на всички трябва да е ясно, че не е лесно да се подготви и осъществи такова събитие.

Селянията и изцепките не знам дали има смисъл да ги коментирам. За съжаление в България една много малка част се съобразяват и уважават личното пространство на останалите. Ситуацията не е по-различна и тук. Само не ми стана ясно защо г-ца Злобарката и останалата част от трупата дори в последствие намират идиотската си постъпка за забавна.. Явно ще остане мит за мен.
Така и не успях да остана за повече от няколко часа, за добро или лошо, но си прекарах добре. Видях се с много качествени и стари познайници, обединени около VW идеята. Съжалявам само, че не видях и една друга голяма част, която по една или друга причина вече не посещават подобни събития. Смятам сами се сещате каква е тя.

No hard feelings, cheers!
Дидо

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Вто 16 апр 2013 2:15

Ей сеа ше изсипя цялата си комплерсащина и аз :)

Не ми хареса, че никой не ми се кланя!!!!! Ама никък
Аз съм най-добрия тунер в страната и искам да виждам признание в очите на всеки.....дори и кучетата по поляната.....макар че в едно от тях мисля, че го видях, прекрасно женско хъски на име Ара (или нещо такова беше)

Сиа......
Да кажа и аз за тея неща дето тъпчете тука.
1во да уточня...мразиме чалга.....ама много .....и трудно я търпим.....уви Гигабйта е маине човек.....и в петък през нощта и от нашата маса тва се чуваше. към 2 вече умаляха и понамалиха...ама не съм тръгнал да му сипвам, не е виновен, че аз съм кисел дърт комплексар и искам да си пийкам и апкам на тихичко.
Варненската група ако не дойде, или дойде ама седи тихо на крушуна...за мене тва нема да е VWaterfalls. Тва ми е 3-тия събор...втора Крушуна, на номер 4 прекарах супер на номер 5 се размазах!!!
Прекъсвачите не ми пречат....малко коли издържат дълго на прекъсвач...то се видя, родиха не една и две :) :) :)
Даването на газ по-мократа поляна не е готино! Подкрепям....опасно си е че спира 10 000 метра от 30 до нула. И ако нещо беше станло....за шофера щеше да има осигорена линейка на събора.
Обиколката на "големите" както я наричам аз....щот са все "имена" във форума (някой де, други са новоизлюпили се такива)
Не ми е пречела щото не спяхме а си чешехме в палатката на сухо топло и светло....докато изляза да видя кой е ...видях само едни стопове в далечината.
Ама така или иначе ние с Лингеров имахме тенджера(тая дума така ли се пише бе?) и мислехме да вадиме ключа за джантите да запалим lowrider-a с дупката на тавана и бавничко да обиколим :)
Ние с него не спахме цялата нощ тогава, и бяхме достатъчно изпростели за да го направим :)
От нашета група никой не се е събудил а Гигахерца и приятелката му спят доста леко....с Lingerov ги гледахме и пробвахме...само от тва че си говорим тихичко до колата им се дигат.
Значи не е било толкова зле.
Аз искам да питам Пирона за една работа по мой адрес...ако мое да ми удари едно ЛС
Важното е да има позитивизъм....имаше един пич с един тъмно син пасат б6 който ни навестяваше от време навреме залян много....епа много приятно беше...мислех че се познава с някой от нашета група щото така си говореше, както и ние с него....па се оказа че не е така :) :) :)
Румънците също дойдоха да опитат от наща ракия....даже единия падна със все стола върху мене......еми не се збихме :) :) :)
В неделя преди да тръгнем доста си поланках с пича с червената дизелова двойка.

Всичко е ток....бъдете позитивни...важното е да не стават бели.
Тоя пич де хвръли водите в петък вечер...ако не го бяхме събудили...шеше се задуши вътре от миризмата на антифриз преди да стегне мотора.

Върни се в “Организационен”