Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Организация и провеждане на клубните сбирки!
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Мнениеот myrshavija » Вто 16 апр 2013 6:04

Angel Stavrev написа: :redface
Кога сте обикаляли аз пЪк нищо не съм чул...
Хора носете си тапи за уши бе,сори ама това е авто събор не погребение прекъсвачите и силната музика на всички ви е ясно че е нещо нормално,нали ?Отделен е въпроса до колко е селско да слушам Анелия,квото ми се слуша това си слушам ако не ти е кеф купи си по големи колони от мойте...
Много тъпо, Ангеле. На който не му харесва, да се изнася - така ли стана? Замисли се, че има две гледни точки - тези, които се кефят на чалга и кючеци и тези, които не се кефят. Очевидно някои от първите са решили, че не ги интересува дали вторите съществуват и дали се чувстват комфортно. А вторите, ако се опитат да наложат своето? А когато се появят третите, които се кефят на жица и, както ти предлагаш, донесат по-големи колони? После какво следва? Първите носят ОЩЕ по-големи? И накрая на кого му е най-голяма пишката? С бой ли приключва меренето на колоните? Или продължава до безкрай?
Към всички, които смятат, че могат да правят каквото си искат и да казват "Е.ете си майката всички, на които пречим!" - опитайте да се замислите! Вероятно няма да ви се получи, защото, ако можехте да мислите, щяхте да се досетите, че да кажете "майната ви" на хората, с които сте от една общност е доста глупаво. Задайте си въпроса - нима всички, които не се кефят на яката чалга до сутринта, трябва да се разкарат или просто да търпят? Каква възможност им оставяте да си прекарат приятно?
П.С. Не искам да прозвучи като заяждане против чалгата. Да, не ме кефи, но се търпи. Това, което исках да кажа, е, че е добре да се опитваме да се забавляваме заедно и да не си пречим. "Е, кво толкова?" и "На който не му изнася да не остава на поляната през нощта!" не е правилният начин.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Вто 16 апр 2013 7:42

myrshavija написа:
Angel Stavrev написа: :redface
Кога сте обикаляли аз пЪк нищо не съм чул...
Хора носете си тапи за уши бе,сори ама това е авто събор не погребение прекъсвачите и силната музика на всички ви е ясно че е нещо нормално,нали ?Отделен е въпроса до колко е селско да слушам Анелия,квото ми се слуша това си слушам ако не ти е кеф купи си по големи колони от мойте...
Много тъпо, Ангеле. На който не му харесва, да се изнася - така ли стана? Замисли се, че има две гледни точки - тези, които се кефят на чалга и кючеци и тези, които не се кефят. Очевидно някои от първите са решили, че не ги интересува дали вторите съществуват и дали се чувстват комфортно. А вторите, ако се опитат да наложат своето? А когато се появят третите, които се кефят на жица и, както ти предлагаш, донесат по-големи колони? После какво следва? Първите носят ОЩЕ по-големи? И накрая на кого му е най-голяма пишката? С бой ли приключва меренето на колоните? Или продължава до безкрай?
Към всички, които смятат, че могат да правят каквото си искат и да казват "Е.ете си майката всички, на които пречим!" - опитайте да се замислите! Вероятно няма да ви се получи, защото, ако можехте да мислите, щяхте да се досетите, че да кажете "майната ви" на хората, с които сте от една общност е доста глупаво. Задайте си въпроса - нима всички, които не се кефят на яката чалга до сутринта, трябва да се разкарат или просто да търпят? Каква възможност им оставяте да си прекарат приятно?
П.С. Не искам да прозвучи като заяждане против чалгата. Да, не ме кефи, но се търпи. Това, което исках да кажа, е, че е добре да се опитваме да се забавляваме заедно и да не си пречим. "Е, кво толкова?" и "На който не му изнася да не остава на поляната през нощта!" не е правилният начин.

Това исках да кажа и аз, че просто всеки ако си слуша умерено своята музика (не казвам тихо), а не да принуждава да я слуша почти цялата поляна, нещата биха били досто по-приятни...
Обаче това явно е доста трудно за приемане и за изпълниние от някои хора :rolleyes

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 16 апр 2013 8:05

Аз на Варненците музиката не я чух докато се приближих близко до тях(обикновено са доста по-шумни и се бях учудил да не им е станало нещо) :mhihi Не беше чак толкова силна колкото я изкарвате вие ,то из почти цялата поляна се чуваха силни музики (в повечето случаи ретро чалги,"майнета" и тн ама не видях някой да се е оплакал ) :gruebel

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 16 апр 2013 8:26

Аз пък видях точно тук в темата да се оплакват. Не е толкова до музиката, дали някой е карал посред нощ на поляната, дали са свирили с клаксоните - не можем да върнем времето назад. А до това какво казват хората, срещу които има оплаквания. Как директно заявяват, че могат да правят каквото си искат и не ги интересува мнението на другите. И останалите, които ги подкрепят. Поне на мен това ми прави неприятно впечатление.
Ще ти дам пресен пример - вчера към 9 вечерта за около 10 мин гледахме началото на един филм с доста усилен звук. Съседите отдолу се качиха да кажат, че детето им вече спи и не е време за тест на телевизори и озвучаване. Жена ми се извини и спряхме веднага. Довечера ще им занеса бутилка вино и кутия с бонбони и ще им обещая, че занапред няма да усилваме звука толкова. Няма да им кажа, че така се забавлявам. Няма да им кажа, че това е жилищен блок и, ако не им харесва, да идат на живеят в къща на село. Няма да им кажа "Ми кво искате още, нали ви се извиних?". Нима съм глупав и ще постъпя неправилно?

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 16 апр 2013 8:46

Поздрави на всички, които са си изкарали добре.

На тези, които са били притеснени от силната музика, форсирането на автомобили и управлението в нетрезво състояние през нощта мога да кажа да заповядат на Националния събор на писта Дракон в Калояново на 8 и 9 ти юни 2013 г., както и на Събора на Узана в началото на м. септември.

Както може би сте забелязали на мероприятията, организирани от клуба миналата година - Калояново и Узана - подобни изцепки бяха недопустими и предварително беше създадена организация да се предотвратяват. Мога да уверя всички, че така ще е и тази година.

Потребителски аватар
Радо Пеев
Автомобил: Vw Golf MK3
Двигател: ABF 2.0 16v GTI

Мнениеот Радо Пеев » Вто 16 апр 2013 9:01

Амм така Големи благодарности на Сашо и Пирона и на всички съорганизатори,без тях това събитие нямаше да е факт. :bowdown Събора се получи мн добре за мен.Няма да крия че видях дребни проблеми с организацията.(но това няма значение)Лично мн се радвам,че се запознах с мн нови хора.Относно форсирането на колите в рамките на лютеницата,даването на газ из поляната,слушането на неподходящ стил музика,която е доста силна,в близост до др хора които се опитват да спят,еми не го подкрепям това.Но в крайна сметка всеки е отишъл да се весели по своему.Поради тази причина бях в къща не далеч от поляната.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Вто 16 апр 2013 9:02

Vlad777 написа:Поздрави на всички, които са си изкарали добре.

На тези, които са били притеснени от силната музика, форсирането на автомобили и управлението в нетрезво състояние през нощта мога да кажа да заповядат на Националния събор на писта Дракон в Калояново на 8 и 9 ти юни 2013 г., както и на Събора на Узана в началото на м. септември.

Както може би сте забелязали на мероприятията, организирани от клуба миналата година - Калояново и Узана - подобни изцепки бяха недопустими и предварително беше създадена организация да се предотвратяват. Мога да уверя всички, че така ще е и тази година.

тук не си прав Владо.
тези изцепки винаги са били част от мероприятията на ФВ Клуб. Не е имало събиране без тях въпреки органиацията. И не е правилно да хвърляш камъни в двора на Пиронски, тази година може да не участвате, но миналите 4ри участвахте и картинката беше същата

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 16 апр 2013 9:05

Съвсем невярно. Тези изцепки не са били винаги част от мероприятията на клуба.
А и хората, които бяха на Калояново и миналата и по-миналата година, имат ясна представа дали се спазват правилата и какво става с тези, които не ги спазват.
Същото важи и за Узана миналата година. Именно поради факта, че такива изцепки не могат да бъдат предотвратени на Крушуна, именно това е една от причините клубът да не подкрепя това мероприятие.

Ще ти покажа една основна разлика между информативната тема за Крушуна и за Узана например, където имаше следния текст:
:exclaim Моля да имате предвид, че в района на събора няма да се допускат каквито и да е прояви със състезателен или демонстративен характер - "драг", безкрайно форсиране на двигатели, "донъти", "бърнаут", дрифт или други подобни. Всякакви опити в тази насока ще бъдат преустановявани от охраната на събора (включително чрез отнемане на ключовете на автомобилите) и санкционирани от органите на КАТ. :exclaim

Повярвай, той съвсем не е пожелателен!

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Вто 16 апр 2013 9:35

Не ходете бе пичове, пето поредно жубилейно издание празнувате.
Формата Ви е ясен предварително, но пак сте отишли с ясното съзнание, че ви чакат клаксони и чочеци.
Тоест влече Ви, за там сте си. :icon_lol
Да ревеш за нещо, което сам си причиняваш е......Самопораженско личностно разстройство, член 1-ви от трактовката. :mhihi

Потребителски аватар
S_T_I_N_G
Автомобил: GOLF 4 1.8 T
Двигател: AGU GU GU GUUUUUU

Мнениеот S_T_I_N_G » Вто 16 апр 2013 9:55

За първи път бях на такова събитие.Никога не съм ходил или посещавал и ми хареса много.Наистина запознах се с много хора събрахме се много яка компания , всичко беше много хубаво :).За мен беше много хубаво преживяване имах нужда малко да променя ежедневието и успях.Хареса ми всичко от колите които бяха на това събиране продължим до хората :) Организацията беше на ниво(за 1 път съм на събор на VW и ми хареса)
Да имаше награди за хората които си показаха колите и беше весело :)
Хареса ми живот и здраве до година пак ще присъствам :)
И хората които бяха с мен 3 ма души са си прекарали добре :)
Благодаря на организаторите :bowdown и на компанията с която бях :) абе с две думи :) гУеми сте :) :bowdown :drunk

Потребителски аватар
BoromiR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BoromiR » Вто 16 апр 2013 10:28

На този събор имаше пропуски в организацията след 18:00. Нямаше никакъв контрол. Не искам да сравнявам, но от предните години, този събор беше върха на простотията и селянията в късните часове. Окей СОТ имаше през деня, организация също. Ама по-късно кучета на яли ?!? Мангали се разкарваха, пияни шофери ... Не искам да сравнявам, но когато го организираше официално VW CLUB сякаш имаше някакъв контрол и вечерта, напрежението не ескалираше чак толкова .... :gruebel
Хора нямам нищо против тези прекъсвачи, силната чалга и т.н, но хората ви казаха съобразявайте се малко от малко и примерно след 04:00 до 08:00-09:00, няма да е лошо да се спре с простотията. Не искат хората на поляната много, искат само лек сън да позаредят. На предните събори имах едни 3-4 часа, в които се наспивах страхотно и пак бях готов за екшън.
Организацията до 18:00 беше на ниво. Автомобилите също бяха на ниво. Вече след този час, като се отдадат хората на пиене положението излезе извън контрол, както винаги. Обаче тук разликата е, че макар и по-малко автомобили от предните години, имаше в ПЪТИ ПОВЕЧЕ СЕЛЯНИЯ :gruebel :gruebel :gruebel

П.П. А до момчетата с незачитането на мнението на останалите хора наречени " хейтъри " ще кажа, че сте си една жалка групичка сплотени КОМПЛЕКСАРЧЕТА, налагащи си мнението над останалите, мислите се за много големи, като сте се събрали една тумба хора, но и вие ще си намерите майстора сладури. Осъзнайте се, че вие сте 10-15 човека спамери по форума и се подкрепяте един друг, а има доста недоволни хора, на които лазите по нервите( За пример ще дам над 20 човека съседни палатки, които ни идеше да ви хванем за вратлетата и да ви одерем кожичките). Момчета не сте безсмъртни и рано или късно ще ескалира напрежението на някой друг събор... Здравословно е поне малко от малко да се смекчите и да спрете да си показвате тоталната селяния ... icon_idea icon_idea icon_idea icon_idea icon_idea icon_idea icon_idea icon_idea

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 16 апр 2013 10:35

Vlad777 написа:Поздрави на всички, които са си изкарали добре.

Толковa целия клуб ревете прозив VWaterfalls ,толковa сипвaте ,тa чaк се зaчудих зaщо??? Искaм дa ви попитaм зaщо с годините Крушунa стaвa мегa събор ,дори с интернaционaлно учaстие(зaбогa тa те румънците си вървяхa пияни и се веселяхa и нa музики и всичко,нaш Гaнъо вечно товa му пречи,оновa...),a тaкa известното Кaлояново дет се тупaт в гърдите еднa групa хорa с всякa годинa зaмирa и зaмирa ,тa чaк минaлaтa годинa дa отговaряте нa сумaтите въпросa "зaщо бяхa толковa мaлко коли?". Товa трябвa дa ви светне крушкaтa може би.... Бил съм и мa други събори(нa БМВджиите простотиите сa достa повече aмa тaкa стaвa кaто се съберaт нa едно място много хорa :) ) Без лсоши чувствa към никой и със здрaве от мен и дaно се позaмислите! ;)

Пс: Петре ,конкретизирaй с именa кaто си тръгнaл дa кaзвaш зa комплексaри и т.н. ,зaщото стигaме до широк кръг хорa и може дa си помислим нещо??

Последна промяна от Gigabyte на Вто 16 апр 2013 10:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Вто 16 апр 2013 10:54

BoromiR написа:
П.П. А до момчетата с незачитането на мнението на останалите хора наречени " хейтъри " ще кажа, че сте си една жалка групичка сплотени КОМПЛЕКСАРЧЕТА, налагащи си мнението над останалите, мислите се за много големи, като сте се събрали една тумба хора, но и вие ще си намерите майстора сладури. Осъзнайте се, че вие сте 10-15 човека спамери по форума и се подкрепяте един друг, а има доста недоволни хора, на които лазите по нервите( За пример ще дам над 20 човека съседни палатки, които ни идеше да ви хванем за вратлетата и да ви одерем кожичките). Момчета не сте безсмъртни и рано или късно ще ескалира напрежението на някой друг събор... Здравословно е поне малко от малко да се смекчите и да спрете да си показвате тоталната селяния ... icon_idea icon_idea icon_idea icon_idea icon_idea icon_idea icon_idea icon_idea

Стана въпрос за комплексарчене :)
та ми стана интересно за какво или кого говориш?

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Вто 16 апр 2013 11:04

Зад гърба си имам 4 крушуни и два рожена. Нито едно от мероприятията не мина без някакви изцепки. Прекъсвачите, чалгата, кючеците въобще не ги спадам към изцепки, защото по един или друг начин хората се забавляват. Също няма да бъркам в стари рани с изцепките от изминалите събори, както и няма да създавам нови. Но хора, разберете, че няма как толкова много хора на едно място да се наглеждат като вързани кучета, просто е невъзможно. Не знам колко общо хора бяха тази година, но хич не бяха малка маса. Да не говорим, че организаторите не са дресьори или възпитатели. Аз първата вечер успях да поспя +/- шест часа, втората 3-4 часа и не ми се тръгваше. Така е на всеки събор, не зависимо дали ще е VW, мото или нещо друго. Най прост пример, като ходя на платки с група от 5-10-15 човека и се изпонапием и налягаме, сутринта като станат повече от един човек и се буди цялата група в близките 30 мин. Просто всеки почва да говори, щъка, тропа в нашия случай пуска музика от колите. Да не говорим, че в неделя след дъжда музиката от всякъде намаля, на места и спря и доста хора заспаха без никакви проблеми. Аз останах да си къркам кротичко, надявам се да не съм пречил на никого. Или с две думи големия джангър бе до 2-3 часа, което според мен е нормално. Но с толкова много безсмислени разправии всяка година, след всеки събор, не мислите ли, че на края на някой ще му писне и някой събор ще отпадне. Не стига, че и без това са малко.

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Вто 16 апр 2013 11:05

Защо почнахте да противопоставяте Узана с Крушуна?
На Узана,щото вървяха длъжностни лица и казваха на всеки:"Айде,ако може пусни малко Моцарт,че съседната палатка дигат гири вече заради Славка Калчева...".
Легнах си около 02.00 ч. и светеха две,три шатри само!Имаше особено шумни състезатели и танци по тавана на голфа,но те каталясаха към 22.00 ч.Сигурно се бяха подхванали от обяд.Така,че не виждам драми.Гледам,че заклеймявате "селянията"...А Вие не проявявате ли такава като ми говорите за някакви физически саморазправи,"скъсани вратленца"?!
Ако не се лъжа форсажи имаше и на Узана,чалга също!Пияни хора имаше и на двата събора! :beer :Mr Green Fun Няма нужда да се изкарва "Узана" като някакъв образец на събор,с цялото ми уважение към клуба!Събори като събори,това е!Да,шумно е,няма как събрани са много хора...Който иска тишина да отиде за риба!

Върни се в “Организационен”