Много тъпо, Ангеле. На който не му харесва, да се изнася - така ли стана? Замисли се, че има две гледни точки - тези, които се кефят на чалга и кючеци и тези, които не се кефят. Очевидно някои от първите са решили, че не ги интересува дали вторите съществуват и дали се чувстват комфортно. А вторите, ако се опитат да наложат своето? А когато се появят третите, които се кефят на жица и, както ти предлагаш, донесат по-големи колони? После какво следва? Първите носят ОЩЕ по-големи? И накрая на кого му е най-голяма пишката? С бой ли приключва меренето на колоните? Или продължава до безкрай?Angel Stavrev написа:![]()
Кога сте обикаляли аз пЪк нищо не съм чул...
Хора носете си тапи за уши бе,сори ама това е авто събор не погребение прекъсвачите и силната музика на всички ви е ясно че е нещо нормално,нали ?Отделен е въпроса до колко е селско да слушам Анелия,квото ми се слуша това си слушам ако не ти е кеф купи си по големи колони от мойте...
Към всички, които смятат, че могат да правят каквото си искат и да казват "Е.ете си майката всички, на които пречим!" - опитайте да се замислите! Вероятно няма да ви се получи, защото, ако можехте да мислите, щяхте да се досетите, че да кажете "майната ви" на хората, с които сте от една общност е доста глупаво. Задайте си въпроса - нима всички, които не се кефят на яката чалга до сутринта, трябва да се разкарат или просто да търпят? Каква възможност им оставяте да си прекарат приятно?
П.С. Не искам да прозвучи като заяждане против чалгата. Да, не ме кефи, но се търпи. Това, което исках да кажа, е, че е добре да се опитваме да се забавляваме заедно и да не си пречим. "Е, кво толкова?" и "На който не му изнася да не остава на поляната през нощта!" не е правилният начин.