Въпрос за това как да постъпя с Булстрад

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 28 ное 2006 18:57

не съм съгласен за дефиницията на регресивният иск..
Регресивен иск, е тогава когато има виновен и протокол от кат... и се прави регресивен иск, по ГО към застрахователя на виноватия..

В случая ако някой е пиян и те нацели, тогава застрахователя на пияндето не плаща, и се налага да го съдиш директно него.. ;)

а пък ако те перне някой без ГО.. има гаранционен фонд, който би трябвало да плати.

В Булстрат например, този авансов бонус, се плаща от клиента ако щетата не може да бъде изплатена по регресивен иск.
пише го в ОУ.. просто трябва да се чете и да се пита до отплесване..
ми ако .. така .. ми ако онака.. и точно преди да ви набият.. решаваш дали да сключиш застраховка ;)

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Сря 29 ное 2006 9:03

wili98 написа:не съм съгласен за дефиницията на регресивният иск..
Регресивен иск, е тогава когато има виновен и протокол от кат... и се прави регресивен иск, по ГО към застрахователя на виноватия..

В случая ако някой е пиян и те нацели, тогава застрахователя на пияндето не плаща, и се налага да го съдиш директно него.. ;)
;)

Всички мнения които съм дал за колите са на база изпитани от мен проблеми, но в застраховането съм професионалист!
Регресен иск се предявява в няколко случая в застрахователната практика, не от застрахован , а от застрахователя към друг застраховател или виновно лице.
А , ако някой застраховател е отказал да плаща вместо пиян по ГО и те кара сам да го съдиш, то той постъпва неправомерно.Не ползвайте услугите на такива застрахователи. :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”