Здравейте,
някой може ли да ми даде инфо, кой препазител е на ел. огледалата?
Защото моите са ел. огледала и си бачкат, но подгряването им не работи. А на колега от форума със същата кола /гти едишън/ си работи подгряването, та се чудих дали няма някакво проблемче при мен или просто са ги спестили от екстрите.
Поздрави!

Ел. огледала на голф 3 /нагреватели,препазител,реле/- инфо ?
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
и запалката не ми работи ако имат някаква връзка двете неща..
А как мога да проверя на 100% дали има нагреватели на огледалата, без да ги чупя
А как мога да проверя на 100% дали има нагреватели на огледалата, без да ги чупя

Последна промяна от astragt на Пет 01 дек 2006 9:53, променено общо 1 път.
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
astragt написа:emdless4 написа:astragt написа:kaloyan22 написа:А с кой бутон се включват нагревателите на ел. огледалата, с този за задното стъкло ли?
Да
А аз на таблото под врътките на парното имам два еднакви бутона за размразяване - мисля си че левия е за огледалата, а десния за задния прозорец?
Хммм, на мондеото са два, ма тое джиа изпълнение и има един за предния прозорец /има си нагреватели и отпред/, но на голф не съм виждал до сега. Може да си е отделно за огледалата
Значи ето там, където са копчетата за задните прозорци, на снимката вляво от тях има едно панелче с цицинка, вляво от него друго панелче с червена лампичка и в ляво от него трето панелче, на което няма нищо. На местото на панелчето с цицинката и това, на което няма нищо, на моя Голф имам две копчета с картинка "размразяване", които като се включат им светват оранжеви лампички. Като купувах колата питах защо са две, и тогава ми казаха че едното е за подгряване на огледалата. Така и не съм си играл да разбера кое точно за какво е, ама сега като дойде студа ще се разбере

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мене с времето тези нагревателите за огледалата се прецакват и почват много по-бавно да топят. Пример давам с моята кола, като беше на 10год с оригиналните си огледала и 2те съвсем бавно стапяха, за разлика от задното. Едното се счупи благодарение на един гъз с Фиат Браво, на които после му се еба мамата на огледалото разбира се като го намерих, но факт е че след като си купих ново стъкло (нагряването май си е в него) то стапя около 4 пъти по бързо от старото (съдя по другото живо старо). От тогава доста пестеливо се отнасям към включването на нагряването.
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
didobg написа:Според мене с времето тези нагревателите за огледалата се прецакват и почват много по-бавно да топят. Пример давам с моята кола, като беше на 10год с оригиналните си огледала и 2те съвсем бавно стапяха, за разлика от задното. Едното се счупи благодарение на един гъз с Фиат Браво, на които после му се еба мамата на огледалото разбира се като го намерих, но факт е че след като си купих ново стъкло (нагряването май си е в него) то стапя около 4 пъти по бързо от старото (съдя по другото живо старо). От тогава доста пестеливо се отнасям към включването на нагряването.
И на теб ли ти е така с две копчета включването?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”