Смяна съединител поло 1.4 16V 100 ( Майстор)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна съединител поло 1.4 16V 100 ( Майстор)
Понеже се пробвах сам да сменя съединителя ( с приятел ) два дни го борих най-вече скоростите нищо не направих ме де . Та затова ми трябва сервиз проверен в който да я закарам да го сменят !
Re: Смяна съединител поло 1.4 16V 100 ( Майстор)
Избери си от раздела сервизи.Иначе кубният в герман маи е наи проверен.
Какво толкова си го закъсал при едно рутиино обслужване?
Какво толкова си го закъсал при едно рутиино обслужване?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ми закъсах че не мога да сваля скоростите . Не съм свалял преди а и на тоя смотан мотор дето нищо не се вижда не знам от къде да бръкна
Ясно ми пробвай клубният в герман.Кво му е сложното ако имаш инструмент и канал.Сваляш вътрешните карета от скоростите , развиваш 3 болта на стартера откачаш жилото на съединителя , развиваш 4 болта бето държат кутията към двигателя, махаш задният долен тампон , откачаш жилата ,развиваш болта на тампона под акомулатора пускаш двигателя на долу и кутията вън. сменяш съединителя като го центрираш че после няма да можеш да сложиш кутията и по обратният ред .По добре си го прави ти ако мислиш дълго да го караш това поло че тези курии са като консуматив на полото и голф 1,4 и 1,6 .Смени си втулката на стартера като я свалиш и семеринга на избирача.
Дано съм бил полезен.
Дано съм бил полезен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега така казано изглежда супер лесно и затова тръгнах сам ама ТРЪТ и нищо не направих
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”