Здравейте имам следният проблем,не знам дали му е мястото точно тук ,но нека модераторите да го преместят ако не е за тук.Днес си закупих въпросния boostmeter като гледам упътването паля колата давам газ и стрелката се побърква?!Колата е Поно 6н2 1.4 ТДИ.Ако някои знае схема за връзване моля нека да помогне защото не знам за какво иде реч.Мерси предварително
В какъв смисул се побърква....бууст метъра му трябва само маркуч който да се прикрепи към турбо пътищата и си отчита, предпопагам че стрелката трепери, при което трябва да намалиш сечението на маркуча.
като се запали колата и стрелката почва да трепери,като почна да давам леко кас до 2000обр лека полека се закрепва и ми показва от порядъка на 0.5 бара и като дам повече газ излита чак до края 1.5бар се едно ще се счупи стрелката А съмнява ме Поло 75 коня да прави надув от порядъка на 2.0 бара...
мотора има кулер да има и 2 маркучета излизат от турбото пробвахме и с 2 те на едното отчита 1,5 едвали ще е толкова от другото 0,5 почва да отчита от 2200 оборота някаде чвно тогава се пуска турбото но стрелката се побърква трепери направо щеса строяши как мога даго оправа това да отчита равномерно и дане трепери така
Колегите горе го написаха, рестриктор на пътя на маркуча и/или тънко масло налято в корпуса на манометъра. Нещо от това пробва ли, или ти се видеха тъпотии тея съвети? п.с. тогава добави и стеснението, трицилиндрова е колата ако не бъркам. това също бъзика стрелката да подскача
Последна промяна от bobocamaro на Вто 16 апр 2013 19:17, променено общо 1 път.