Викай си паяк, казваш, че ти е спрял на твое място за паркиране...ако не дойдат, хвърляш задния номер, обаждаш се на 112 кажи, че вечерта си видял това БМВ с 2-3 младежа, друсащи се пиейки алкохол и вдигащи шум....кажи, че са пикаели на блока, е такива и ще дойдат веднага

Докато има такива путки дето им викаш, траещи и чакащи някой да ги мачка...ще има такива лайна като тоя с бмв-то дето да си правят каквото искат....ясно ли ти е сега...малко неудачно..... ми звучи мнението ти....защитаваш тия дето им трябва бинокъл за да видят знака: Забранено паркирането и престоя- ГАРАЖ ?
Тия дето спират на паркоместата за инвалиди пред Лидл и Кауфланд ли ?
Айде стегни се...точно на тая държавица и трябват хора които се саморазправят...затова сме на тоя хал...всеки си заминава безнаказано, щото Полицията и КАТ не ни ебават...е на мен ми е дошло до гуша от това...и при всяка възможност се оправям по мой си начин...за мен КАТ и Полицията са се доказали като не ефикасен начин за решаване на проблема....
Пред гаража ми преди време бяха спрели и ми искаха 35 лева за да дойдат и да вдигнат нарушителя....е това нормално ли е бе хора...защо аз да си плащам за тоя дето е в нарушение, в моята собственост....пречи ми да изляза....да не изреждам случаи какво бих направил ако жена ми ражда или майка ми е вдигнала кръвното и трябва да тръгвам по спешност някъде....да му срежа гумите ще е малко....просто му чупя целия кенеф наречен кола и поне ще спя спокойно, че съм свършил нещо