Golf MK2 Tornado Red

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
GTI1.8
Автомобил: Golf mk2 GTI
Двигател: PB 1990

Re: Golf MK2 Tornado Red Оriginal

Мнениеот GTI1.8 » Пон 15 апр 2013 13:13

Браво за голфа видях го на живо и наистина е красив поздравления и продължавай да го глезиш. :th_up

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Вто 16 апр 2013 23:01

За следващия събор (Узана предполагам) ще има доста нови неща като оправяне на забележките по боята,напълно полирани джанти и дооправяне на салона :smile Тогава вече няма да ми е толкова неудобно да се нареди при другите красавци :smile
EDIT:видях,че няколко човека го снимаха от време на време на Крушуна,ако има някой някакви снимки да ги постне в темата или да ми ги даде на ЛС или Фейсбука :icon_lol

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Вто 16 апр 2013 23:28

Няколко снимки от и с колегата hipnotic,с който след събора се засякохме на Деветашката пещера,а колегата е страшен пич и се радвам,че се запознахме,най вече че дойде на поляната да ми обърне внимание :bowdown :beer
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rufkata
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
Двигател: 1.9 TDI ASV

Мнениеот rufkata » Вто 16 апр 2013 23:47

С цялото ми уважение към колегата колата е уникална, и да кажа, че не изчетох цялата тема, но има ли Голфове МК2 1991 година с тесните брони?
П.П. иначе колата е кукла, обожавам червени коли :th_up

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Вто 16 апр 2013 23:50

rufkata написа:С цялото ми уважение към колегата колата е уникална, и да кажа, че не изчетох цялата тема, но има ли Голфове МК2 1991 година с тесните брони?

И мен няколко човека на събора ме питаха,защо като е 91 е с тесните брони-не знам,но съм абсолютно сигурен,че винаги е била с тесни брони и е слязла с тях от конвейера :icon_lol И на брат ми между другото е 91ва,1.6PN и е с тесните брони,само че е черна-абсолютно същата като моята като салон,оборудване,"екстри" и т.н. :smile
П.С. и на мен са ми слабост червените коли,особено обикновено червено без перли :biggrin
Може би бях единствения,който си полира колата на събора,поради невниманието ми я напръскаха с безконтактно,което малко или много ми матира боята,и на събора с жената търкахме доста време :icon_lol

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Вто 16 апр 2013 23:56

toshara написа:
rufkata написа:С цялото ми уважение към колегата колата е уникална, и да кажа, че не изчетох цялата тема, но има ли Голфове МК2 1991 година с тесните брони?

И мен няколко човека на събора ме питаха,защо като е 91 е с тесните брони-не знам,но съм абсолютно сигурен,че винаги е била с тесни брони и е слязла с тях от конвейера :icon_lol И на брат ми между другото е 91ва,1.6PN и е с тесните брони,само че е черна-абсолютно същата като моята като салон,оборудване,"екстри" и т.н. :smile

С цялото ми уважение, колата е УНИКАЛНО КРАСИВА, но не ти ли се струва криво германеца, да мести едните 91-ва в ляво за големи брони, а другите в ляво за тесни :biggrin , ако не е някакъв юбилеен модел, не вярвам да са си правили труда.

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Сря 17 апр 2013 0:05

Да,и твоята гледна точка е правилна по пътя на логиката,но напиши 1991 mk2 golf в гугъл и виж колко двойки излизат с тесни брони.Особено ако добавиш CL.A и както се знае - през цялата серия,модификациите CL са с тясна броня,независимо от годината на производство. :beer
Пък и като цяло в купето разликата е само в държачите,и предната маска под бронята,която при широката броня липсва.

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Сря 17 апр 2013 0:39

toshara написа:Да,и твоята гледна точка е правилна по пътя на логиката,но напиши 1991 mk2 golf в гугъл и виж колко двойки излизат с тесни брони.Особено ако добавиш CL.A и както се знае - през цялата серия,модификациите CL са с тясна броня,независимо от годината на производство. :beer
Пък и като цяло в купето разликата е само в държачите,и предната маска под бронята,която при широката броня липсва.

В нета като се качва инфо, то зависи от написаното от качващият го, на базата на това google bot-а го намира и ти го предоставя като информация, това важи за всички търсачки, но да не изпадам в подробности.
П.П. ако има потвърждение от производителя, се съгласявам веднага :th_up
колата е уникална в този си вид Поздрави :bowdown

Потребителски аватар
PeshoVW
Автомобил: VW Golf II
Двигател: EZ
Контакти:

Мнениеот PeshoVW » Сря 17 апр 2013 8:40

И на мен също много ми харесва колата, жалко че не успях да дойда на Крушуна и да я видя. :rolleyes

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Сря 17 апр 2013 10:01

Ами в колата си стоят оригиналните книжки,ръководства,фактури и т.н.,ще видя там дали не пише някъде нещо по въпроса с броните въпреки,че изобщо не съм на "ти" с немския.А и по номера на купето дали няма да изкара нещо в интернет? :rolleyes

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Сря 17 апр 2013 10:21

Има също и 92 година двойки с тесни брони icon_idea Просто има степени на оборудване :wink

Потребителски аватар
hipnotic
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hipnotic » Сря 17 апр 2013 12:33

И аз се радвам, че се запознахме, колата изглежда супер и е попаднала в грижливи ръце. Надявам се снимките да са ти харесали а относно това с броните незнам да ли ще излезне нещо но пробвай с http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=1&t=186096&hilit=VIN+%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%80 търсене по ВИН номер
Ето и една снимка от неделя сутрин
Изображение

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Сря 17 апр 2013 13:44

Колеги,някой може ли да каже нещо по тази тема:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=12&t=374216
Да купувам ли 4 машинки с модул,и тогава да връзвам този модул?Или мога да вържа направо машинки към него?Май по-добре щеше да е да си взема всичко в 1,ама :confused :icon_lol
http://unique-bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=41_49&products_id=711
това ще ми свърши ли работа в случая?Слагам машинките+модула,връзвам ги и връзвам моя модул към този :eek Много се обърках с това централно,ама ми писна да се протягам да отключвам и заключвам врати отзад :biggrin
EDIT:
След малко четене разбрах,че съм си взел само модул за контролиране на централното,което го нямам всъщност и ще трябва да си взема като това по-горе,след което да прекъсна сигналите на машинките и в зависимост от това как ще реша,да се контролират от + или -.Мале,много ще се оплета тея дни :icon_lol

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Сря 17 апр 2013 20:14

Eдна заслужена мивка след Крушуна - Ето и една снимка на интериора,който за сега не е нищо особено - интересни са може би само стелките Votex
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 17 апр 2013 20:29

Че какво им е на тесните брони? Абсолютно са си оригинални броните за 1991г. кола. Предполагам наистина има общо с нивото на оборудване, въпреки, че съм виждал еднакви нива, но съответно с тесни и широки брони (предполагам, че в някои варианти се е доплащало като опция за широките, но не съм сигурен, че така).
Аз съм привърженик на тесните брони :drunk Смятам, че те придават оригинален и автентичен вид от 80-те години на колата, за разлика от широките.

Върни се в “Моят Volkswagen”