Станалото е станало......с думи няма как да се върне времето назад. Аз за 3-път идвам на Крушунския Събор това за мен е най-добрия от всички събори. Никога не съм пренощувал, не съм и бил подготвен за това. Тръгвал съм си по залез. Всички знаем, че няма как да се уравнят везните след като има примерно 400-500 човека, винаги ще има сърдити, обидени и такива, които са си изкарали без забележка. Събират се и много хора от различни възрастови групи, и разлика с мисленето разбира се. Всеки е с различно мислене за добро прекарване. За едни е приятно да се разходят и запознаят с хора, за други е лек излет сред природата, за трети е "голямо геройство" да се напият /слагам и това, че всеки си има различно пиянство/. Тук идва и момента за личната култура и човек да си каже: Хей аз съм сред хора, това което мисля да направя правилно ли е? Не е ли правилно? Идва и момента за сблъсъци на интереси, показност и ред други черти във всеки човек силно или слабо изразени. И се случват неприятни моменти, за едни нещо нормално, за други обстановката се влошава до краен предел....
Но не може и да се отрече, че ние тук даваме мнение след мнение, но някои от нас не са се нагърбвали да направят събиране от такъв мащаб. И не сме се сблъсквали с тия проблеми. Организация, информация, посрещане, настаняване, подготвяне, естетика от всякакъв сорт. На предни събирания имаше доста повече организатори и такива, които помагаха имаше радиостанции. Ами аз да кажа Сашо и Пиронски сме говорили има няма 1-2 мин. тия хора не се спряха, за да ни е приятно на нас. Посрещаха, обикаляха, търсиха дори постоянно хора, кой спрял там, кой еди къде си. Сашо даже единственият разговор, който проведох с него е да търсим собственика на една кола, ходим с него и търсим за да помогна на човека. Навсякъде се чуваше: Къде е Сашо, къде е Пирона? Да ги видяхте да седнат да хапнат, или да са седнали изобщо. Всичко им беше много на нагорнище както се казва. Няма как да няма пропуски, те са само двама. Не може да се контролира такова мероприятие от двама човека. И те имат сили психически и физически. Да!!! Доволен съм, хората посрещаха, настаняваха, избираха. Постараха се всеки да се чувства приятно, за всеки да има по нещо. Никой да не си тръгва с празни ръце. Не бива да се говори така. Неуважително е. Тия хора, го направиха за нас.
Моите поздравления към тях!!! Благодаря ви.
Нали сме хора, и с думите си направим така повече да не се получават тия грешки, които сега са се получили, за да се подобри всичко и всеки да бъде доволен от това, че е присъствал.
Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre
zarka.zlobarka написа:Най-сетне някой да открие картите.![]()
![]()
![]()
Всички се изкарахте големи моралисти и страдалци. Айде няма нужда.
Преувеличихте достатъчно, стига вече сте търсили сензация и скандал.
Ти нищо се опитваш жертва да се изкараш май а

Хора вие сериозно ли?
Тука стана истинско мазало.
Всеки е на нож с друг?!
Пак искам да повторя, че според мен, ако времето беше Хубаво, не валеше дъжд и не духаше вятър, всички щяха да се веселят, а не да спят и шума нямаше да ги смущава толкова много.
Темата се изчерпа преди 5 страници, каква е причината да се продължава с тоя нелеп спор?
Аз бях един от първите (да не кажа първия) който изказа недоволството си от прощалната обиколка на "злобарката" и сие, и нека подчертая отново, моето недоволство беше породено от това че в 3 часа когато легнах аз и компанията с която бях времето беше ужасно угасна барбекюто от дъжда, шатрата щеше да излети във въздуха и тн, всички около нас също се бяха укротили. Каква е била идеята им при положение че виждат че почти навсякъде всички са оффлайн, не мога да кажа, те знаят. Сигурен съм обаче, че ако времето беше по адекватно със сигурност нямаше да съм в леглото в 3 часа!
Според мен музиката (било най-долна чалга или най-страшната жица..)нямаше да пречи толкова ако всички се веселяха.
Да на някой от компаниите на поляната явно не им е попречило дъжда, Гледах как срещу нас имаше едно туарегче с 4 отворени врати на дъжда... явно няма проблем, мен обаче не ме кефи идеята да наводня колицата си!
Темата е напълно изчерпана(за мен), освен да се хванат още хора гуша за гуша, заплахи и тотални изцепки аз лично не виждам какво друго може да се каже повече тук!
Къде отиде разбирателството и
?
Що за отношения?

Тука стана истинско мазало.
Всеки е на нож с друг?!

Пак искам да повторя, че според мен, ако времето беше Хубаво, не валеше дъжд и не духаше вятър, всички щяха да се веселят, а не да спят и шума нямаше да ги смущава толкова много.

Темата се изчерпа преди 5 страници, каква е причината да се продължава с тоя нелеп спор?
Аз бях един от първите (да не кажа първия) който изказа недоволството си от прощалната обиколка на "злобарката" и сие, и нека подчертая отново, моето недоволство беше породено от това че в 3 часа когато легнах аз и компанията с която бях времето беше ужасно угасна барбекюто от дъжда, шатрата щеше да излети във въздуха и тн, всички около нас също се бяха укротили. Каква е била идеята им при положение че виждат че почти навсякъде всички са оффлайн, не мога да кажа, те знаят. Сигурен съм обаче, че ако времето беше по адекватно със сигурност нямаше да съм в леглото в 3 часа!
Според мен музиката (било най-долна чалга или най-страшната жица..)нямаше да пречи толкова ако всички се веселяха.
Да на някой от компаниите на поляната явно не им е попречило дъжда, Гледах как срещу нас имаше едно туарегче с 4 отворени врати на дъжда... явно няма проблем, мен обаче не ме кефи идеята да наводня колицата си!
Темата е напълно изчерпана(за мен), освен да се хванат още хора гуша за гуша, заплахи и тотални изцепки аз лично не виждам какво друго може да се каже повече тук!

Къде отиде разбирателството и

Що за отношения?

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Не ми се коментираше повече, но само да добавя, че лошото време бе преко сили два часа. Вярно духаше вятър и клатеше тенти и палатки, после поваля малко, останалите хора (не мога да кажа точен час кога за валя) се групираха под тентите. Ние бяхме с две, едната прокапа и се сгушихме в другата. След това времето се оправи, не пекна слънце но не духаше и валеше. Не мога да обвинявам хората на които им се е доспало, но разберете... НА ЕДНИ ИМ СЕ СПИ, НА ДРУГИ ИМ СЕ КУПОНЯСВА. Сами разбирате само за посетителите какви финансови жертви, отпуски е един такъв събор, да не говорим за организаторите. 

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Hertz написа:
Къде отиде разбирателството и?
Що за отношения?
И аз това се питам...но какво да се питам след като повечето писали тук са на принципа "Боли ме ... за тебе, като не те кефи портата и да те няма..."
- microelement
- Автомобил: Audi B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
Kuncavia написа:Не ми се коментираше повече, но само да добавя, че лошото време бе преко сили два часа. Вярно духаше вятър и клатеше тенти и палатки, после поваля малко, останалите хора (не мога да кажа точен час кога за валя) се групираха под тентите. Ние бяхме с две, едната прокапа и се сгушихме в другата. След това времето се оправи, не пекна слънце но не духаше и валеше. Не мога да обвинявам хората на които им се е доспало, но разберете... НА ЕДНИ ИМ СЕ СПИ, НА ДРУГИ ИМ СЕ КУПОНЯСВА. Сами разбирате само за посетителите какви финансови жертви, отпуски е един такъв събор, да не говорим за организаторите.
То доста от нас изчезнаха на някъде

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Kuncavia написа:Не ми се коментираше повече, но само да добавя, че лошото време бе преко сили два часа. Вярно духаше вятър и клатеше тенти и палатки, после поваля малко, останалите хора (не мога да кажа точен час кога за валя) се групираха под тентите. Ние бяхме с две, едната прокапа и се сгушихме в другата. След това времето се оправи, не пекна слънце но не духаше и валеше. Не мога да обвинявам хората на които им се е доспало, но разберете... НА ЕДНИ ИМ СЕ СПИ, НА ДРУГИ ИМ СЕ КУПОНЯСВА. Сами разбирате само за посетителите какви финансови жертви, отпуски е един такъв събор, да не говорим за организаторите.
Tи май не разбра от 12 страници тема каква е идеята...повярвяй тя не е да мога аз или някои друг да се наспи...Идеята не е да се купуват тапи за уши, по-мощни колони и т.н. Идеята е да имаме поне малко толерантност, разбиране и уважение едни към други

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
bomber написа:Tи май не разбра от 12 страници тема каква е идеята... повярвай тя не е да мога аз или някои друг да се наспи...Идеята не е да се купуват тапи за уши, по-мощни колони и т.н. Идеята е да имаме поне малко толерантност, разбиране и уважение едни към другиа не всеки да мисли само за себе си...
Аз не съм писал нито за тапи в ушите, нито за надсвирване с колони. През цялото време се опитвам да въдворя някакъв ред, но никой не ми обръща внимание. Лично от моето место положение, на два метра зад мен дъниха брутални чалги, на 3-4 метра до мен бяха Варненци, които си правиха кефа както винаги. На 10 метра пред мен имаше момчета които надувах метал. Лично, пак казвам ЛИЧНО на мен не ми пречеха нито хората зад мен, пред мен или до мен. В събота Варненци и "металите" угаснаха сравнително рано и останаха "чалгарите" зад мен и ги помолих... "Абе пичове, пуснете една песен на килата", точно след 1 мин засвири Килата Майка.
п.с. бях с приятелката си, която сравнително рано заспива и МРАЗИ чалга, но не и повлия на настроението и си изкара до 3-5 часа в двата дни. Просто спирам да говоря до тук, за мен това бяха най-прекрасните два дена за тази година.
п.с. 2 - Преди да тръгна за крушуна си оставих алпина в работата, защото нямаше място за бира и багаж в колата а и знаех, че ще има кой да пуска музика, никога не съм претендирал да си въртя моите любими песни

Поздрави на всички

Последна промяна от Kuncavia на Вто 16 апр 2013 23:08, променено общо 1 път.
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Аз да ви задам за какви мощни колони става на въпрос при варненци ,момчета? Аз минах към 10-11ч. и видях че пускат музика от колоните на туарега и с трансимтер от дизеловата А3-ка? Не видях да са толкова силни колони ,за каквито говорите вие?
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Момчета и момичета, голяма драма, голямо нещо. Доста преувеличихте.
Такива събори за да се види човек с приятели и да полафи да разгледа околноста и прочие, а колите са само средство за да се стигне до там, е ида се разгледат де,
От гледане в канчето на другия и мерене на п.... изтървате най хубавите работи около вас
Такива събори за да се види човек с приятели и да полафи да разгледа околноста и прочие, а колите са само средство за да се стигне до там, е ида се разгледат де,
От гледане в канчето на другия и мерене на п.... изтървате най хубавите работи около вас
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Gigabyte написа:Аз да ви задам за какви мощни колони става на въпрос при варненци ,момчета? Аз минах към 10-11ч. и видях че пускат музика от колоните на туарега и с трансимтер от дизеловата А3-ка? Не видях да са толкова силни колони ,за каквито говорите вие?
Не съм казвал ма пак повтарям........нема ли я тая група на поляната...за мене нема да е VWaterfalls....а мразиме чалга :)
Ама като чуя тоя дизеловия прекъсвач ми става едно мило :)
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Аз съм недоволен само ,че организаторите не ми накупиха ядене и пиене ,не ми сипаха газ и масло(за прекъсвачите да има
) ,не ми наградиха само моята кола ,не ми снимаха моята кола и не организираха едно поклонение пред моята кола....
УжасТ ви казвам ,не ги е срам... така да ме дискриминират.... Та даже и пари за загубените ползи трябваше да ми изплатят ...

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
И къде бяха същите тея организатори, когато задуха вятър и някой трябваше да хване навреме шатрата?
Неприемливо е това........
Стига сте плакали всички, че не сте могли да спите......от четвъртък до неделя.....съм събрал 10 часа сън общо.....прибирането беше трудно....бих си шамари да не заспя като тираджия.
Принципно преди събора си мислех, че след него като се прибера ще храня само във форума и ще недоволствам като вас (демек като малко дете)
Уви....изкарах си страхотно! Както и всички от нашата група.
Запознах се с хора......видях се с хора с които сме се виждали последно края на Август миналата година......от когато и не ми беше мита колата :) Аз така си я мия от събор до събор :) :)
Хапнах, пийнах......епа не е*ах, ама не съм и търсил, Малчо хубаво ми предлагаше схеми да се разходждаме надоло...що не го послушах :)
Все така да оставяте поляната! Понеже бяхме последни на нея, ни отне сигурно 2 минути да я изчистим......то нямаше нищо, Поздравления на всички колеги, че не са оставили кочина след себе си и са си събрали всичко. Аз лично не очаквах!
Неприемливо е това........
Стига сте плакали всички, че не сте могли да спите......от четвъртък до неделя.....съм събрал 10 часа сън общо.....прибирането беше трудно....бих си шамари да не заспя като тираджия.
Принципно преди събора си мислех, че след него като се прибера ще храня само във форума и ще недоволствам като вас (демек като малко дете)
Уви....изкарах си страхотно! Както и всички от нашата група.
Запознах се с хора......видях се с хора с които сме се виждали последно края на Август миналата година......от когато и не ми беше мита колата :) Аз така си я мия от събор до събор :) :)
Хапнах, пийнах......епа не е*ах, ама не съм и търсил, Малчо хубаво ми предлагаше схеми да се разходждаме надоло...що не го послушах :)
Все така да оставяте поляната! Понеже бяхме последни на нея, ни отне сигурно 2 минути да я изчистим......то нямаше нищо, Поздравления на всички колеги, че не са оставили кочина след себе си и са си събрали всичко. Аз лично не очаквах!
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
рацер N1

racer N2/ втория от дясно на ляво!

racer N2/ втория от дясно на ляво!

ZeroCool написа:......от четвъртък до неделя.....съм събрал 10 часа сън общо.....прибирането беше трудно....бих си шамари да не заспя като тираджия....
Това е похвално, и някоя награда ли очакваш сега?

И си бил изтрезнял нали?