Здравейте колеги,колата е 1.9 тди 110к.афн автоматик,проблема ми е от скоро на таблото не отчита на коя скорост съм стой си само на директна,а дали съм на задна или паркинг или ръчни не отчита в случая ми се изгуби и светлината за задна.Исках преди да потърся Ел.майстор нали да я закачи и да ми каже, колко е сложно знаеш ли колко работа е това малко да ми поплаче,ще ви помоля за вашите мнения за да не ме изненадва.Проблема в същност се получи когато една сутрин колата не запали
завъртях ключа на контакт светна всичко изчаках да си угаснат светлините,завъртам да завърти стартера но не се случи нищо.Няма завъртане,познат ми пусна кабел от стартера та запалих,един колега от ауди форума ми даде съвет да си зачистя буксите кабели ,който минават под ск. кутия с контактен спрей,и не веднага но колата вече си пали,като остана проблема със не отчитането на дисплея скорост.Забравих че и лампичката за свещи ми мига постоянно.В Разград имаме трима Ел.майстори

,който все нямат време накичват 20 коли около себе си и като пчелички от цвят на цвят ги обикалят без да свършат нищо.Ако някой от региона познава добър майстор ще съм благодарен ако ми даде тел. номер.Благодаря ви за вниманието!