Как се регистрира кола с купе от друг модел върху шасито?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Как се регистрира кола с купе от друг модел върху шасито?
МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ, ОТ 1 ГОДИНА ТЪРСЯ ОТГОВОР !!!
Re: Как се регистрира кола с купе от друг модел върху шасито
Единствено като минеш през техно тест и там мине изпитанията .
-
- Автомобил:
- Двигател:
И по документ какъв и е модела ? Като на купето или като на основата ?
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Колега,обясни какво точно искаш да направиш и с какви купета/шасита,така нищо не се разбира с по 2-3 думи,най-много да ти сложат 

-
- Автомобил:
- Двигател:
КОГАТО СМЕНИШ САМО КУПЕТО НА 1 АВТОМОБИЛ С КУПЕ ОТ ДРУГ АВТОМОБИЛ ОТ РАЗЛИЧЕН МОДЕЛ И ЗАПАЗИШ ДВИГАТЕЛЯ,ХОДОВАТА ЧАСТ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО ОТ ПЪРВИЯ АВТОМОБИЛ КАКВО СТАВА ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ - ОТГОВОР "А" - ПО ДОКУМЕНТИ ПРИТЕЖАВАШ АВТОМОБИЛ С МОДЕЛА НА КУПЕТО, ИЛИ: ОТГОВОР "Б" - АВТОМОБИЛ С МОДЕЛ КАТО НА ПЪРВОНАЧАЛНИЯ ПО ДОКУМЕНТИ.
Последна промяна от brabus на Сря 17 апр 2013 19:03, променено общо 1 път.
Причина: С бутон Промени си редактирай мнението с малки букви. Във форумите Caps Lock се счита за викане.
Причина: С бутон Промени си редактирай мнението с малки букви. Във форумите Caps Lock се счита за викане.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
става манджба с грозде. т.е. нищо Минаваш Технотест и ръсиш пари . Ако успееш да преминеш там започва одисеята в КАТ. Едва ли ще минеш Технотест, даже съм сигурен на 99% , че няма да минеш. Тука е Абсурдистан.
Само ще ти дам 1 елементарен пример- ван /Шаран_Алхамбра_Галакси първоначално регистриран като 5 местен и си намериш седалки 1-2 за да го регистрираш като 67 местен минаваш Технотест.
На автомобила си има стандартно отвори за 6 и 7 ма седалки, седалките са от такъв ван, закрепват се безпомощтта на никакъв инструмент - само щрак и толкова но Технотест.
Ти искаш двигател от 1 марка на шаси на друга - ще те съсипят от заплащане- мисия невъзможна.
Само ще ти дам 1 елементарен пример- ван /Шаран_Алхамбра_Галакси първоначално регистриран като 5 местен и си намериш седалки 1-2 за да го регистрираш като 67 местен минаваш Технотест.
На автомобила си има стандартно отвори за 6 и 7 ма седалки, седалките са от такъв ван, закрепват се безпомощтта на никакъв инструмент - само щрак и толкова но Технотест.
Ти искаш двигател от 1 марка на шаси на друга - ще те съсипят от заплащане- мисия невъзможна.
- ivchoto
- Автомобил: SUBARU OUTBACK
- Двигател: 2000
Само да не стане като моя Пасат:
Да ви кажа и аз какво ми се случи с напълно нормална кола.Лятото купих от един приятел Пасат Б4 с леко натиснат десен калник и бракуван.Смених калника с нов,боядисах цялата кола че беше изгорял лака.Отидох и минах техно тест(човека за 48 секунди оглед ми взе 228лв.)и отидох в КАТ иииииии греда.Колата НЕ може да се регистрира,на въпрос от моя страна защо:отговора беше защото колата е БРАКУВАНА.Разправии,познати които работят в кат и нищо.Сега стои в двора и чака топло време за разглабяне.Та така колеги,напълно редовна кола не можах да регистрирам,а камо ли нещо което си го сглобил в задния двор.
Да ви кажа и аз какво ми се случи с напълно нормална кола.Лятото купих от един приятел Пасат Б4 с леко натиснат десен калник и бракуван.Смених калника с нов,боядисах цялата кола че беше изгорял лака.Отидох и минах техно тест(човека за 48 секунди оглед ми взе 228лв.)и отидох в КАТ иииииии греда.Колата НЕ може да се регистрира,на въпрос от моя страна защо:отговора беше защото колата е БРАКУВАНА.Разправии,познати които работят в кат и нищо.Сега стои в двора и чака топло време за разглабяне.Та така колеги,напълно редовна кола не можах да регистрирам,а камо ли нещо което си го сглобил в задния двор.
-
- Автомобил: Mercedes 200E W124
- Двигател: 2.0 16V M111.940
Е, как ще е бракувана? А, и ти нали имаш документите на колата, като се видят че отговарят номерата на шаси и двигател, ако имаш и документ за извършената услуга за пребоядисване, би трябвало всичко да е наред, поне така е по цивилизованите държави.
В тази държава, с тези закони...
В тази държава, с тези закони...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Става въпрос за Suzuki Swift AWD 1.3 с купе на Honda CRX от горе, но колата катастрофира на 3тият си тест драйв поради превишена скорост и лоши климатични условия по-рано тази зима.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”