Съдейки от годината('93),колата вероятно е била в оригинал с "големия" тампон,пружини с "тясна" горна навивка и съответна горна чашка на пружината."Малкия" тампон и "рязаните" пружини(или някакви спортни) следва да са поставени от предния собственик.Има разлика в начина на монтаж на "малък" и "голям" тампон,основно е в различния начин на монтажа (по-скоро лягането) на аксиалния лагер.Ботуша си е все същия!Та разликата иде от централния отвор на горната чашка(в случай с г.тампон-не преминава през ствола на амортисьора,при м.тампон-преминава)и другото е формата и в контакта с лагера.Версиите с ориг. малък тампон,обикновено(след '95,96г.) са комплектовани с пружина с "широка" горна витка и друга чашка.Има междинни модификации,"пасващия" елемент е пак тая горна "чашка"(ще взема да си ..налея..една

),та тя ляга към "стара" пружина и "нов,малък" тампон
Някъде из форума съм пускал снимки на двата монтажа+1 грешен монтаж(по-скоро съм заимствал чертежи от братушките),ма не помня по коя тема ги качвах,не е изключено и някое Л.С. да съм ги хвърлил,ако трябва -пак ще ги издиря.
Иначе и двата тампона стават на Цвагена,защитната чинийка на новия модел изглежда малко по-различно,но май и старата си става точно
Огледай следния линк,от руснаците е:
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=62719