Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Re: Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Мнениеот Благовест » Чет 18 апр 2013 15:13

По повод колегата с вувузелата :biggrin Друг пък правеше прекъсвачи с уста! :bowdown :11 Сигурно и той ви е пречел... :h020

Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
Двигател: AUQ 180
Контакти:

Мнениеот ShoGo_GTI » Чет 18 апр 2013 15:48

Благовест написа:По повод колегата с вувузелата :biggrin Друг пък правеше прекъсвачи с уста! :bowdown :11 Сигурно и той ви е пречел... :h020

вувузелата(едната, която се чуваше повече защото имаше още една) също беше в добричката компания

Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Мнениеот iliankocov » Чет 18 апр 2013 19:33

А някой няма ли да каже нещо по - конкретно за 3-те момиченца?

Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
Двигател: AUQ 180
Контакти:

Мнениеот ShoGo_GTI » Чет 18 апр 2013 20:57

кои те :mhihi

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Чет 18 апр 2013 21:37

Нарочно изчаках да минат недоволните, а винаги ги има. Това ми е 4ти VWfalls, всяка година следя темата за отзиви, недовлни винаги има не зависимо от мероприятие. Не мога да изразя достатъчен позитивизъм в емоциите които изпитвам по време на този събор. Аз имам отделен сентимент към това място защото природа се погрижила от това място да бъди чудно. За мен това е Вёртерзее което мога да си позволя на ден днешен.

Времето беше страхотно, видях се с хората с които ни обеденява страст към марката. Видях върху какво са работили ентузиастите. Запознах се с нови колеги. Поснимах си на воля.

На този събор една двойка ще изгражда нов съвместен живот. Тя каза ДА ! Само това вече допринася радост към глобалната картина на това което се случваше на събора.

И през изминалите години на този събор някой хора са прогрявали шумните вр6ци в 5 сутрин. Ама това е авто събор, не е събор на клуба по плетене или флористика. Нормално е където има механика - тя да се чува.

Преди го посещавах и за на пред пак ще гледам да присътствам на това мероприятие ! Благодарности към организаторите за това че го правете :th_up

Потребителски аватар
xaxo666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xaxo666 » Чет 18 апр 2013 22:31

За 5ти път Присъствам на събитието и за 5ти път :th_up Ми харесва!

Потребителски аватар
snobar4eto
Автомобил: Audi A3 8L
Двигател: AHF+++

Мнениеот snobar4eto » Вто 23 апр 2013 1:31

:th_up
Gigabyte написа:Варненците тази година бяха сравнително спокойни ,даже в последния момент разбрах ,че има веселие при тях!!!

Имаше 2ма индивиди ,които въртяха из поляната и заразлика от някои хора аз ще кажа кои са!
-Павликенски голф с ВТ номера Зелено-Черен цвят ,който накрая май роди.
-Габровска тъмна 2ка с запълнен заден капак ,който селянин(сори батко такъв си) раздаваше газ на мократа поляна ,точно като заваля и мислеше ,че е много забавен ,махнах ти да спреш ама нещо не благоволи :thumb_down

А други няколко:
-Хасковски черен Мерцедес Е-класа в Неделя изораваше поляната като луд(бате организирайте си ваши събори и си рушете ваше имущество).
-Сиво Ауди А3 също ореше здравата поляната неделя сутринта ,след като си тръгнаха повечето хора ,но не запомних регистрация.

Другите ,които разбрах на сутринта ,че са "обикаляли" без да застрашават ничий живот са Александрина,Волен и пича с черното варненско кабрио(не го познавам). Не знам какво са направили ,но аз спях с лице към поляната и супер леко(щом разговорите на хората от нашата група ме будеха) и не съм чул нито свирки ,нито нищо! Не знам какъв ви е проблема хора ,но и да съм чул ,най-много и аз да съм надул моят клаксон и да съм си го сложил в другия крачол, не съм отишъл на СПА или на почивка ,отишъл съм да не се наспя ,отишъл съм да се ЗАБАВЛЯВАМ! Разни селяни дет упрекват хората (даже дето не са и присъствали на мероприятието да замълчат!).

Отговорност не може да се търси от никой от организаторите ,единствено от горните рейсъро проявени хора :thumb_down :thumb_down Мисля ,че трябва да се направи едно списъче и такива "проявени" хора да бъдат лишени от такива мероприятия или ПОНЕ да се извинят тука лично на всички хора ,защото.... както виждат развалят цялостното мнение на хората за събора.

Не знам как чалгата или силната музика ,или пък прекъсвачите би пречила на нечия безопасност ,тъй че тея дет реват ,че музиката им била силна ,не пускали Моцарт или Чайковски ,или да свикнат ,или да не идват повече . Има една дума дет описва тези хора : Мрънкала :beer

Ако някой иска да допълни някой друг такъв индивид ,да пише или тук или на ЛС !

:th_up

Потребителски аватар
snobar4eto
Автомобил: Audi A3 8L
Двигател: AHF+++

Мнениеот snobar4eto » Вто 23 апр 2013 1:58

Angel Stavrev написа:Изобщо не се чуваха, другата година да си докарат DJ! :death :scare3
Супер беше всичко!

dj.трябваше да съм аз....:))))))))>>>>2014 :th_up

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Вто 23 апр 2013 14:24

Ще се видим и догодина,надявам се..

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Сря 24 апр 2013 12:46

golfer написа:Сите тея дето пишете и се правите на ербап, ще ви питам след нЕкоя година, когато децата ви се опитват да спят в палатката как нЕкой пиян минава на ръчна, как нЕкой ребри на прекъсвач, и друг вие като вук на последния хит на черният педе...т
ама тогава ще му прегризете гърлото там на място нали?...или?

От 10 години ходя на фолксваген събори, едно разбрах:
100 човека не могат да угодят на 1, но 1 може да съсипе изкарването на 100.

Евалата, Боби! Заради това ти мнение винаги мога да чета с респект какво пишеш и да вярвам, че точно така е било!

alpine написа:Аз вече бях на топло не съм присъствал на почетната обиколка, но доколкото знам от сигурни източници ако не са били клаксоните е нямало да се разбере за нея и незнам защо се акцентира върху това, което е просто резултат на силна възбуда :c010 :censored2 :18b

Алпине, бате не се познаваме лично, но припомни ми възбуда зад волана ли се усвоява или в легнало положение с девойка :18b

Ivailo написа:Значи, какво забелязвам.
Човека Х ходи на VW събори от как ги има. Вилнее, пие, настъпва тая газ колкото държи...
Да, ама в един момент същия човек се жени, ражда му се детенце.
Да, ама идва поредния събор.. Жената няма да го пусне да отиде да вилнее, пък тя да гледа листопад 2 дни, а онова да й реве на главата. Абсурд просто. Ако чавето е във достатъчно напреднала възраст решението е ясно - отиват на пикник, мъжа да си начеша крастата и да се почувства ерген за 2 дни, пък жената ще е доволна, че я е разходил, а не я е заебал. Звучи идеално. Да, ама на поляната хората си правят кефа и реално погледнато най-тъпото място за едно такова детенце е сред пияни хора, CO2 изпарения и силна музика. Съответно мъжа и жената 2 дни тичат по малкото, вместо да си правят густото. На края се прибират изтощени, вместо заредени и трябва да има виновни, защото сме българи и винаги другите са ни виновни.

Не, Иво, виновни са чалгарите, не чалгата. Зашото ако нямаше кой да я слуша нямаше да съществува тази пошла продукция, която в нашата държава силно се ИЗВРАТИ. Едно е Цеца, друго е Анелия или Андреа...
И да, роди ми се детенце и се замислям и съм малко по-отговорен, но това и да ти го обяснявам няма да го проумееш, то даже не съм сигурен дали и на теб като ти се роди ще го проумееш :exclaim

Не бях на събора, но изчетох цялата тема на един път. Съжалявам, че не съм уважил всичкия положен труд на Сашо и Здравко. Лично тях ги уважавам много, но има достатъчно фактори, които не ме привлякоха да дойда. Споменати са по-назад в темата няма нужда да повтаряме едни и същи неща... Но както казвате хората с "тапите в ушите" "като не ми харесва, не идвам"

Потребителски аватар
vision_records
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vision_records » Сря 24 апр 2013 19:57

iliankocov написа:А някой няма ли да каже нещо по - конкретно за 3-те момиченца?

да е някои няма ли някжи координати на 3-те мадами :)

Потребителски аватар
S_T_I_N_G
Автомобил: GOLF 4 1.8 T
Двигател: AGU GU GU GUUUUUU

Мнениеот S_T_I_N_G » Сря 24 апр 2013 20:25

Питай Pironski хаха :) за повече инфо за момите :) хаха :no

Последна промяна от Varbona на Сря 24 апр 2013 21:23, променено общо 1 път.
Причина: Ако някой все пак има съществено мнение по темата, нека пише до екипа.

Върни се в “Организационен”