Благовест написа:По повод колегата с вувузелатаДруг пък правеше прекъсвачи с уста!
![]()
Сигурно и той ви е пречел...
Gigabyte написа:Варненците тази година бяха сравнително спокойни ,даже в последния момент разбрах ,че има веселие при тях!!!
Имаше 2ма индивиди ,които въртяха из поляната и заразлика от някои хора аз ще кажа кои са!
-Павликенски голф с ВТ номера Зелено-Черен цвят ,който накрая май роди.
-Габровска тъмна 2ка с запълнен заден капак ,който селянин(сори батко такъв си) раздаваше газ на мократа поляна ,точно като заваля и мислеше ,че е много забавен ,махнах ти да спреш ама нещо не благоволи![]()
А други няколко:
-Хасковски черен Мерцедес Е-класа в Неделя изораваше поляната като луд(бате организирайте си ваши събори и си рушете ваше имущество).
-Сиво Ауди А3 също ореше здравата поляната неделя сутринта ,след като си тръгнаха повечето хора ,но не запомних регистрация.
Другите ,които разбрах на сутринта ,че са "обикаляли" без да застрашават ничий живот са Александрина,Волен и пича с черното варненско кабрио(не го познавам). Не знам какво са направили ,но аз спях с лице към поляната и супер леко(щом разговорите на хората от нашата група ме будеха) и не съм чул нито свирки ,нито нищо! Не знам какъв ви е проблема хора ,но и да съм чул ,най-много и аз да съм надул моят клаксон и да съм си го сложил в другия крачол, не съм отишъл на СПА или на почивка ,отишъл съм да не се наспя ,отишъл съм да се ЗАБАВЛЯВАМ! Разни селяни дет упрекват хората (даже дето не са и присъствали на мероприятието да замълчат!).
Отговорност не може да се търси от никой от организаторите ,единствено от горните рейсъро проявени хора![]()
Мисля ,че трябва да се направи едно списъче и такива "проявени" хора да бъдат лишени от такива мероприятия или ПОНЕ да се извинят тука лично на всички хора ,защото.... както виждат развалят цялостното мнение на хората за събора.
Не знам как чалгата или силната музика ,или пък прекъсвачите би пречила на нечия безопасност ,тъй че тея дет реват ,че музиката им била силна ,не пускали Моцарт или Чайковски ,или да свикнат ,или да не идват повече . Има една дума дет описва тези хора : Мрънкала
Ако някой иска да допълни някой друг такъв индивид ,да пише или тук или на ЛС !
Angel Stavrev написа:Изобщо не се чуваха, другата година да си докарат DJ!![]()
![]()
Супер беше всичко!
golfer написа:Сите тея дето пишете и се правите на ербап, ще ви питам след нЕкоя година, когато децата ви се опитват да спят в палатката как нЕкой пиян минава на ръчна, как нЕкой ребри на прекъсвач, и друг вие като вук на последния хит на черният педе...т
ама тогава ще му прегризете гърлото там на място нали?...или?
От 10 години ходя на фолксваген събори, едно разбрах:
100 човека не могат да угодят на 1, но 1 може да съсипе изкарването на 100.
alpine написа:Аз вече бях на топло не съм присъствал на почетната обиколка, но доколкото знам от сигурни източници ако не са били клаксоните е нямало да се разбере за нея и незнам защо се акцентира върху това, което е просто резултат на силна възбуда![]()
![]()
Ivailo написа:Значи, какво забелязвам.
Човека Х ходи на VW събори от как ги има. Вилнее, пие, настъпва тая газ колкото държи...
Да, ама в един момент същия човек се жени, ражда му се детенце.
Да, ама идва поредния събор.. Жената няма да го пусне да отиде да вилнее, пък тя да гледа листопад 2 дни, а онова да й реве на главата. Абсурд просто. Ако чавето е във достатъчно напреднала възраст решението е ясно - отиват на пикник, мъжа да си начеша крастата и да се почувства ерген за 2 дни, пък жената ще е доволна, че я е разходил, а не я е заебал. Звучи идеално. Да, ама на поляната хората си правят кефа и реално погледнато най-тъпото място за едно такова детенце е сред пияни хора, CO2 изпарения и силна музика. Съответно мъжа и жената 2 дни тичат по малкото, вместо да си правят густото. На края се прибират изтощени, вместо заредени и трябва да има виновни, защото сме българи и винаги другите са ни виновни.
iliankocov написа:А някой няма ли да каже нещо по - конкретно за 3-те момиченца?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта