Цирк (преврат) в Zamunda?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: цирк (преврат) в Zamunda ?!
няма последствия и не е баламосване 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Значи да вярваме, че zamunda.se вече е истинския сайт за фрее торенти 

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
vucata написа:Значи да вярваме, че zamunda.se вече е истинския сайт за фрее торенти
Е на другия какво не му е истинското? Аз като потребител само печеля от тая работа - автоматично получавам още един сайт с торенти, в който си ми важи регистрацията, че даже и рейтинга ми е запазен (не че е особено голям

Изчакайте, няколко дни и ще разберете къде е истината сами.Трафика е показателен!
- AbSoLuT-15
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AFT 1997
На мен рейтинга ми е падна значително !
- xploid91
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AGU 2002
"Екипа на Zamunda.NET НЕ ВИ препоръчва да вписвате акаунти и паролите си в подобни или копиращи Zamunda.NET страници.
Zamunda.NET е само една, но ние не можем да гарантираме сигурността на акаунтите ви в случай, че се подведете и се логнете в хакерско копие на страницата ни."
Zamunda.NET е само една, но ние не можем да гарантираме сигурността на акаунтите ви в случай, че се подведете и се логнете в хакерско копие на страницата ни."
- AbSoLuT-15
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AFT 1997
xploid91 написа:"Екипа на Zamunda.NET НЕ ВИ препоръчва да вписвате акаунти и паролите си в подобни или копиращи Zamunda.NET страници.
Аз съм логнат и в 2-те ... А искам да попитам ако сиидваме и във 2 сайта ли се качва ?
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Няма никакви последствия, спи спокойно 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Факт е, че новото заменда се, работи много по- добре в момента от замунда нет, където пък пощата ми беше наблъскана с 4-5 системни съобщения.
Рано или късно ще се разберат по някакъв начин, който сайт остане, този ще да е истинския
Рано или късно ще се разберат по някакъв начин, който сайт остане, този ще да е истинския
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Абе чета, че споменавате реклами... чета и се чудя.. абе още ли има хора, които гледат реклами
. Я хванете си свалете един ад-блокър и няма да познаете сайтовете дето посещавате.
Честно казано от толкова време ползвам блокъри, че вече съм збравил какво е рекламен банер.
А сега по темата - има толкова много чуждестранни тракери, че циркът дето става със замундите може само да ме развеселява.

Честно казано от толкова време ползвам блокъри, че вече съм збравил какво е рекламен банер.
А сега по темата - има толкова много чуждестранни тракери, че циркът дето става със замундите може само да ме развеселява.
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Замунда ли ? При третия ми опит за регистрация преди няколко години вече съм ги забравил . Като гледам не ми и липсват .
А и да си кажа мнението по нашенски ,
Тъй им се пада
Тъй им се пада

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Парите са твърде много, за да остане така работата.
Трафика към .се ще спадне многократно.. Трика със сплашването на рибата за "не вписвайте данните си в други копиращи сайтове" ще свърши много добра работа, имайки пред вид компютърната грамотност на масовия потребител.
Отделно, болшинството народ са свикнали да отварят .NET, имат си букмаркове и реално най-вероятно не знаят за кой домейн става въпрос.
Тъпото е, че в двете ще има различно съдържание и трябва да търсиш нещо на ОЩЕ ЕДНО място.
Нооо като цяло съм сигурен, че парите ще си кажат думата и нещата ще си дойдат по местата.
Трафика към .се ще спадне многократно.. Трика със сплашването на рибата за "не вписвайте данните си в други копиращи сайтове" ще свърши много добра работа, имайки пред вид компютърната грамотност на масовия потребител.
Отделно, болшинството народ са свикнали да отварят .NET, имат си букмаркове и реално най-вероятно не знаят за кой домейн става въпрос.
Тъпото е, че в двете ще има различно съдържание и трябва да търсиш нещо на ОЩЕ ЕДНО място.
Нооо като цяло съм сигурен, че парите ще си кажат думата и нещата ще си дойдат по местата.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
red rider написа:Замунда ли ? При третия ми опит за регистрация преди няколко години вече съм ги забравил . Като гледам не ми и липсват .
Тъй им се пада
И аз съм пробвал да се регистрирам и все неуспешно. Вчера като попаднах на тази тема и пак пробвах. В .нет не излезе познатото съобщение, че бройката потребители е запълнена, но май нещо бяха запецнали и не можах да се регистрирам. В .се всичко си мина гладко. Така, че поне аз съм доволен от цирка. А цирка май наистина си и кражба поне от това, което прочетох из нета и сега .се е истинския сайт.
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Мнение от изтрита тема в zamunda.se подкрепяща "крадеца"
"
# fohatadri (Потребител) на 2013-04-18 11:22:38 (22 часа )
Екипът на Zamunda се смееше, мислеше че е шега, сега не виждам усмивки на лицата им...
Феодалното поведение на вече бившият екип на Zamunda беше ужасно.
Всеки, който ползва тракера знае какво значи това, и разбираше че това няма да продължи вечно.
Админите и модераторите ползваха своите добри позиции за да налагат диктатура, държаха се арогантно и грубо с всеки, който има по-различно мнение.
Все още си мисля, че няма по-комплексирани хора от тях, нито има по-безпринципни и безскрупулни.
Винаги сме мечтали, че един ден ще имаме шанс да премахнем тези хора от нашите редици.
Тази мечта днес е реалност, с нашият триумф в Zamunda!
Break пое контролът над тракер, който беше "демократичен".
Разбира се, докато тази "демокрация" беше в сила, всеки от екипа колеше и бесеше както намери за добре.
Всяко мнение различно от тяхното и всеки коментар с леко критичен тон завършваше с деактивация на акаунта.
Но какво значиха потребителите за тези хиени? Те не се интересуваха от мнението им.
Единственото, което ги интересуваше е:
Ще позволи ли някой да бъде мачкан от екипа, и ще се държи ли с него както робът с господаря си?
Ще пазят ли потребителите тишина, докато екипът съсипва това прекрасно community?
И ако потребителите си мълчаха - това беше добре.
Но когато някой кажеше "Съжалявам, но няма да търпя повече да се гаврите с мен и да се държите като господари", това беше лошо и акаунта му се изключваше.
Ние, хората подкрепящи така наречената "открадната" Zamunda (която се различава от "оригиналната" по липса на арогантен феодален екип), сме твърдо решени да се борим за един user-friendly тракер,
и имаме волята да покажем че нашето голямо общество ще става все по-многобройно и по-силно!
Колкото повече тази битка продължава, толкова повече хора ще преминат на страната на break, а вашият нов-стар тракер ще бъде унищожен!"
"
# fohatadri (Потребител) на 2013-04-18 11:22:38 (22 часа )
Екипът на Zamunda се смееше, мислеше че е шега, сега не виждам усмивки на лицата им...
Феодалното поведение на вече бившият екип на Zamunda беше ужасно.
Всеки, който ползва тракера знае какво значи това, и разбираше че това няма да продължи вечно.
Админите и модераторите ползваха своите добри позиции за да налагат диктатура, държаха се арогантно и грубо с всеки, който има по-различно мнение.
Все още си мисля, че няма по-комплексирани хора от тях, нито има по-безпринципни и безскрупулни.
Винаги сме мечтали, че един ден ще имаме шанс да премахнем тези хора от нашите редици.
Тази мечта днес е реалност, с нашият триумф в Zamunda!
Break пое контролът над тракер, който беше "демократичен".
Разбира се, докато тази "демокрация" беше в сила, всеки от екипа колеше и бесеше както намери за добре.
Всяко мнение различно от тяхното и всеки коментар с леко критичен тон завършваше с деактивация на акаунта.
Но какво значиха потребителите за тези хиени? Те не се интересуваха от мнението им.
Единственото, което ги интересуваше е:
Ще позволи ли някой да бъде мачкан от екипа, и ще се държи ли с него както робът с господаря си?
Ще пазят ли потребителите тишина, докато екипът съсипва това прекрасно community?
И ако потребителите си мълчаха - това беше добре.
Но когато някой кажеше "Съжалявам, но няма да търпя повече да се гаврите с мен и да се държите като господари", това беше лошо и акаунта му се изключваше.
Ние, хората подкрепящи така наречената "открадната" Zamunda (която се различава от "оригиналната" по липса на арогантен феодален екип), сме твърдо решени да се борим за един user-friendly тракер,
и имаме волята да покажем че нашето голямо общество ще става все по-многобройно и по-силно!
Колкото повече тази битка продължава, толкова повече хора ще преминат на страната на break, а вашият нов-стар тракер ще бъде унищожен!"
Върни се в “ОФФ-Топик - други”