Цирк (преврат) в Zamunda?!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: цирк (преврат) в Zamunda ?!

Мнениеот hooligans » Чет 18 апр 2013 18:37

няма последствия и не е баламосване :th_up

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Чет 18 апр 2013 18:38

Значи да вярваме, че zamunda.se вече е истинския сайт за фрее торенти :cool

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Чет 18 апр 2013 18:44

vucata написа:Значи да вярваме, че zamunda.se вече е истинския сайт за фрее торенти :cool

Е на другия какво не му е истинското? Аз като потребител само печеля от тая работа - автоматично получавам още един сайт с торенти, в който си ми важи регистрацията, че даже и рейтинга ми е запазен (не че е особено голям :icon_lol ). Единия като не работи или зависне - бам в другия. В единия ще има едно, в другия друго след време. А ако единия фалира - това е живота. Не виждам драма, освен за участниците. Ние, зрителите све на кяр

Потребителски аватар
pensiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pensiq » Чет 18 апр 2013 18:54

Изчакайте, няколко дни и ще разберете къде е истината сами.Трафика е показателен!

Потребителски аватар
AbSoLuT-15
Автомобил: Golf 3
Двигател: AFT 1997

Мнениеот AbSoLuT-15 » Чет 18 апр 2013 19:28

На мен рейтинга ми е падна значително !

Потребителски аватар
xploid91
Автомобил: Golf 4
Двигател: AGU 2002

Мнениеот xploid91 » Чет 18 апр 2013 19:40

"Екипа на Zamunda.NET НЕ ВИ препоръчва да вписвате акаунти и паролите си в подобни или копиращи Zamunda.NET страници.
Zamunda.NET е само една, но ние не можем да гарантираме сигурността на акаунтите ви в случай, че се подведете и се логнете в хакерско копие на страницата ни."

Потребителски аватар
AbSoLuT-15
Автомобил: Golf 3
Двигател: AFT 1997

Мнениеот AbSoLuT-15 » Чет 18 апр 2013 19:50

xploid91 написа:"Екипа на Zamunda.NET НЕ ВИ препоръчва да вписвате акаунти и паролите си в подобни или копиращи Zamunda.NET страници.
Zamunda.NET е само една, но ние не можем да гарантираме сигурността на акаунтите ви в случай, че се подведете и се логнете в хакерско копие на страницата ни."

Аз съм логнат и в 2-те ... А искам да попитам ако сиидваме и във 2 сайта ли се качва ?

Потребителски аватар
pensiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pensiq » Чет 18 апр 2013 20:09

От който си изтеглил, там ще ти отчита.

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Чет 18 апр 2013 21:35

Няма никакви последствия, спи спокойно :beer

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 18 апр 2013 22:37

Факт е, че новото заменда се, работи много по- добре в момента от замунда нет, където пък пощата ми беше наблъскана с 4-5 системни съобщения.
Рано или късно ще се разберат по някакъв начин, който сайт остане, този ще да е истинския

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 18 апр 2013 23:28

Абе чета, че споменавате реклами... чета и се чудя.. абе още ли има хора, които гледат реклами :Mr Green Fun . Я хванете си свалете един ад-блокър и няма да познаете сайтовете дето посещавате.
Честно казано от толкова време ползвам блокъри, че вече съм збравил какво е рекламен банер.

А сега по темата - има толкова много чуждестранни тракери, че циркът дето става със замундите може само да ме развеселява.

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Чет 18 апр 2013 23:32

Замунда ли ? При третия ми опит за регистрация преди няколко години вече съм ги забравил . Като гледам не ми и липсват .
А и да си кажа мнението по нашенски ,

Тъй им се пада :11

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 19 апр 2013 0:29

Парите са твърде много, за да остане така работата.
Трафика към .се ще спадне многократно.. Трика със сплашването на рибата за "не вписвайте данните си в други копиращи сайтове" ще свърши много добра работа, имайки пред вид компютърната грамотност на масовия потребител.
Отделно, болшинството народ са свикнали да отварят .NET, имат си букмаркове и реално най-вероятно не знаят за кой домейн става въпрос.
Тъпото е, че в двете ще има различно съдържание и трябва да търсиш нещо на ОЩЕ ЕДНО място.

Нооо като цяло съм сигурен, че парите ще си кажат думата и нещата ще си дойдат по местата.

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Пет 19 апр 2013 8:46

red rider написа:Замунда ли ? При третия ми опит за регистрация преди няколко години вече съм ги забравил . Като гледам не ми и липсват .
А и да си кажа мнението по нашенски ,

Тъй им се пада :11

И аз съм пробвал да се регистрирам и все неуспешно. Вчера като попаднах на тази тема и пак пробвах. В .нет не излезе познатото съобщение, че бройката потребители е запълнена, но май нещо бяха запецнали и не можах да се регистрирам. В .се всичко си мина гладко. Така, че поне аз съм доволен от цирка. А цирка май наистина си и кражба поне от това, което прочетох из нета и сега .се е истинския сайт.

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пет 19 апр 2013 9:11

Мнение от изтрита тема в zamunda.se подкрепяща "крадеца"

"
# fohatadri (Потребител) на 2013-04-18 11:22:38 (22 часа )

Екипът на Zamunda се смееше, мислеше че е шега, сега не виждам усмивки на лицата им...

Феодалното поведение на вече бившият екип на Zamunda беше ужасно.
Всеки, който ползва тракера знае какво значи това, и разбираше че това няма да продължи вечно.
Админите и модераторите ползваха своите добри позиции за да налагат диктатура, държаха се арогантно и грубо с всеки, който има по-различно мнение.
Все още си мисля, че няма по-комплексирани хора от тях, нито има по-безпринципни и безскрупулни.
Винаги сме мечтали, че един ден ще имаме шанс да премахнем тези хора от нашите редици.
Тази мечта днес е реалност, с нашият триумф в Zamunda!

Break пое контролът над тракер, който беше "демократичен".
Разбира се, докато тази "демокрация" беше в сила, всеки от екипа колеше и бесеше както намери за добре.
Всяко мнение различно от тяхното и всеки коментар с леко критичен тон завършваше с деактивация на акаунта.
Но какво значиха потребителите за тези хиени? Те не се интересуваха от мнението им.
Единственото, което ги интересуваше е:
Ще позволи ли някой да бъде мачкан от екипа, и ще се държи ли с него както робът с господаря си?
Ще пазят ли потребителите тишина, докато екипът съсипва това прекрасно community?
И ако потребителите си мълчаха - това беше добре.
Но когато някой кажеше "Съжалявам, но няма да търпя повече да се гаврите с мен и да се държите като господари", това беше лошо и акаунта му се изключваше.

Ние, хората подкрепящи така наречената "открадната" Zamunda (която се различава от "оригиналната" по липса на арогантен феодален екип), сме твърдо решени да се борим за един user-friendly тракер,
и имаме волята да покажем че нашето голямо общество ще става все по-многобройно и по-силно!
Колкото повече тази битка продължава, толкова повече хора ще преминат на страната на break, а вашият нов-стар тракер ще бъде унищожен!"

Върни се в “ОФФ-Топик - други”