Пасат Б5 маркуч за бензина

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
crank1968
Автомобил:
Двигател:

Пасат Б5 маркуч за бензина

Мнениеот crank1968 » Чет 18 апр 2013 21:36

Здравейте! От няколко дена мирише на бензин в купето, отварям капака и какво да видя един маркуч се спукал. Искам да ви питам дали маркуча е по-специален. Ако някой се е сблъсквал с проблема, нека сподели дали се сваля трудно. С червено на снимката съм отбелязал къде се е спукал и за кой маркуч говоря. Поздрави
Изображение

Потребителски аватар
Rosenirs
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасат Б5 маркуч за бензина

Мнениеот Rosenirs » Чет 18 апр 2013 22:02

Колега аз сменях преди месец само,че другия който е входящия.За него мога да ти кажа,че единия край си е маркуч обикновен и се връзва с една скобичка за тръбичката която идва от резервоара,а другия край е с един щуцер и се завива за бензиновата рейка.Лошото е ,че няма заместители,а само оригинялен който струва от 56 до 63 лв.Принципно може да се разкернира този щуцер и да се смени маркуча и ще ти излезне по евтино.На снимката ти си посочил другия маркуч който е за излишното гориво.При него ако не бъркам е обикновен маркуч захванат със скобички,но пак казвам не съм сигурен на 100%

П.С Сега като погледнах снимката по долу виждам съм сигурен,че е със скобички и може да сложиш обикновен маркуч за бензин.

Изображение

Потребителски аватар
crank1968
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасат Б5 маркуч за бензина

Мнениеот crank1968 » Пет 19 апр 2013 11:40

Сега свалих капака и видях маркуча. Спукания маркуч е този който ти си сменял. Явно ще се дават пари, но важното е да се oправи. Поздрави и благодаря за помощта

Върни се в “Passat”