И аз да кача няколко снимки,изкарахме си супер,купона беше на макс..... ...вече имам кора за тавана и започвам работа по нея,че от вътре гледката не е много хубава :)
lingerov написа:сигурно няма да са добре ,но трябва да има жертви ,за сега не са мръднали (около 500км)
хубавото е, че отзад не е чак толкова тежка, за да се износят бързо. Това примерно, че на разкрачена предница (най - често на някой форд ) гумите заминават за 500км не трябва да те притеснява
Намерих си кора за тавана понеже моята беше(за таван с шибидах) и не ставаше,трябваше такава от таван без шибидах от там и плафона е друг и буксата му(1 час занимавка с глупости) Вече е монтирана (тъкмо бях свикнал да си гледам ламарината) остана да се претапицира и тавана ще е напълно завършен
МММ така както някой колеги знаят изкарах лятото извън България,не можах да се нарадвам на колата в летните дни.За предстоя ми в Англия насъбрах доста части които предстой да бъдат монтирани в колата.ще започна с едни последни снимки преди да замина :)
След връщането ми се започна с едни нови койлове и друг размер за джантите отзад 14х9(за което благодятря много на един голфаджия,Борка голям си !)след доста мислене и чудене се спрях на размер гуми 195/45 и резултата ми хареса много :)малко снимки на майстора на варелите и слагането на гумите :)