Добавки към бензина???
- porko
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AAU 1994
Добавки към бензина???
Да попитам аз все пак.Преди като си карах Вартбурга преди петнайсет години нямаше такива гъзарии.А и да е имало не съм чувал.Сега се предлагат разни добавки.За дизел,за бензин,за масло.Какъв ефект има добавката за почистване на горивните пътища и карбуратора?Наистина ли ги почиства и няма ли и странични ефекти някакви?Кога се налага?
Re: Добавки към бензина???
porko написа:Да попитам аз все пак.Преди като си карах Вартбурга преди петнайсет години нямаше такива гъзарии.А и да е имало не съм чувал.Сега се предлагат разни добавки.За дизел,за бензин,за масло.Какъв ефект има добавката за почистване на горивните пътища и карбуратора?Наистина ли ги почиства и няма ли и странични ефекти някакви?Кога се налага?
Ми аз да ти кажа честно си сипах на Алфата добавка на Голден Ийгъл за прочистване на дюзите и цялата горивна система и положението стана по лошо-почна да се тресе на празен ход.Изчистих си дюзите в Дунев и колата заспа

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Ако напишеш думата "добавки" в търсачката излизат 206 резултата....
Мнения,препоръки и ъкъли много ..... , но аз лично съм чул най-много отризателни мнения. Ползвал съм два пъти добавка за бензин и двато пъти разлика не съм открил. Наскоро си говорих по-този въпрос с мой далечен роднина ,който каза ,че се е наложило да си отваря двигателя заради добавка за почистване LUKY-MOLY ( май така се пише) която събира всякакви гадости, отаявани с години и ги е налепила под клапаните!!!
. Но ми се сруваше ,че малко се прави на "разбирач" : - роднини-роднини ама не се познаваме 
Мнения,препоръки и ъкъли много ..... , но аз лично съм чул най-много отризателни мнения. Ползвал съм два пъти добавка за бензин и двато пъти разлика не съм открил. Наскоро си говорих по-този въпрос с мой далечен роднина ,който каза ,че се е наложило да си отваря двигателя заради добавка за почистване LUKY-MOLY ( май така се пише) която събира всякакви гадости, отаявани с години и ги е налепила под клапаните!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.liqui-moly.de/web/lmhomeen.n ... r_engl.wmv
Начин за почистване на клапаните, няма никаква логика, добавката да вдигне някаква мърсотия и да я налепи по клапаните
Забележете какъв е клапана преди да се почисти.
П.П. Не рекламирам марката, просто са направили видео хората!
Начин за почистване на клапаните, няма никаква логика, добавката да вдигне някаква мърсотия и да я налепи по клапаните

Забележете какъв е клапана преди да се почисти.
П.П. Не рекламирам марката, просто са направили видео хората!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”