Проблем с мп3 плеър :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- many
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с мп3 плеър :(
Колеги, моля Ви да ми помогнете! Проблемът е следният: Исках да си сложа МП3 в колата! Един мои приятел ми го свърза и сега свири, НО не запаметява станциите и при всяко махане на панела трябва да ги дапаметявам на ново, дори и диска всеки път почва от начало!!! Може ли да ми кажете каква би могла да бъде причината! 

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
many написа:Ааааааааа не искам да гърми!!! Ще трябва да намеря някои компетентен
Виж сега .... 10лв по кръчмите си ги оставила милион пъти , така че ако не искаш гръмнало касетофонче, напалваш и отиваш в техномаркет сервизите и им казваш да ти го вържат пак.Хем ще го направят както трябва , хем няма да гръмне , хем може да ги държиш отговорни:)))
Аз понеже се правих на майстор и "оправих" един касетофон така ....
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
smurf написа:еее вие изкарахте вързването на 2 кабела, е...и проблеманяма значение кой кабел е за паметта, вързват се двата плюса на касетофончето кум постоянен плюс от акумулатора и спи града!аз мога да го направя, и гаранция няма да гръмне
Айде MANY ти си - Смърфа каза че ще го монтира после бира и си готова:)
- many
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Miloslav Ivanov написа:many написа:Ааааааааа не искам да гърми!!! Ще трябва да намеря някои компетентен
Виж сега .... 10лв по кръчмите си ги оставила милион пъти , така че ако не искаш гръмнало касетофонче, напалваш и отиваш в техномаркет сервизите и им казваш да ти го вържат пак.Хем ще го направят както трябва , хем няма да гръмне , хем може да ги държиш отговорни:)))
Аз понеже се правих на майстор и "оправих" един касетофон така ....
По принцип нямам нищо против да дам пари за такова нещо! Просто ми беше мерак... Ще отида
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По-добре наистина отиди при някой,който разбира!!!
Преди време,на голфа касетофона ми го сложи един приятел дет уж разбира!Всичко си беше ОК до един ден,в който забелязах,че започва да ми прекъсва!!Зачудих се!След малко обаче започна да ми излиза дим от таблото..много дим и да мирише ужасно!!Всичко се беше стопило зад касетофона!Та трябваше с откачен акумулатор да ме издърпат до жичкаджия и т.н.Т.е. излишни главоболия.
Та отиди си да го направят както трябва
Преди време,на голфа касетофона ми го сложи един приятел дет уж разбира!Всичко си беше ОК до един ден,в който забелязах,че започва да ми прекъсва!!Зачудих се!След малко обаче започна да ми излиза дим от таблото..много дим и да мирише ужасно!!Всичко се беше стопило зад касетофона!Та трябваше с откачен акумулатор да ме издърпат до жичкаджия и т.н.Т.е. излишни главоболия.

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sara_Bold написа:По-добре наистина отиди при някой,който разбира!!!
Малиии добре че не си се позапалила.....Това е страшно , да знаеш !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да и по принцип е хубаво кабелите да не се "омотават" по български, а да си се запоят, за да стане добре и да няма дим от таблото при голямо натоварване и сътресения.
Затова най-добре си отиди някъде където си имат нужните неща за да ти свършат добра работа. 

Последна промяна от black` на Сря 29 ное 2006 16:21, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”