Питането ми е следното . Преди около година когато застудя , от колата започнаха да се чуват странни звуци (тракане,скърцане,свирене абе общо взето симфония от звуци и ми късаше нервите)като седи на едно място или в движение , но с повече газ. След като натиснеш съединителя звука спира , като превключиш и го отпуснеш пак се появява . Тогава ми подсказаха , че е от съединителя , купих си само феродо и лагер (без притискател) и го сменихме. Като взех стария диск и по него имаше следи все едно нещо се е триело на определено място в него . Лятото докато беше топло нямаше проблеми , но сега пак застудя и гадното тракане и скърцане пак се появи. Имам чувството , че дисковете се трият един в друг. Странно ми е , че само ако е студено навън и колата не е карана го прави . Примерно като се върна от Благоевград до Сф. и не се чува .

Та възможно ли е да е пак съединител и само на мен ли ми се е случвало. Ако е от него сега пак ли ше се наложи смяна (ако ще го правя тоя път купувам всичко) или,...... мерси предварително