С някои се познаваме лично а с други само от форума но на кой ли му пука важно е да си помагаме и да се радваме на любимите бусчета без значение модела годината и т.н.
В темата ще описвам всичко което правя по буса като се надявам това което опиша да е полезно и на други.
Като начало да се представя:
Казвам се Петър Калудов и съм от Бургас.
Карам VW T4 Multivan 1,9D ; 1992г.
Всичко започна през октомври 2012г. когато с Иво(avtohit77) отидохме до стара загора да видим бус който бях харесал преди дни.Времето беше слънчево и приатно. Когато пристигнахме видяхме че буса е супер не само визуално но и технически няма кой знае какви проблеми и час по късно имах куп документи, договор, два ключа и бус паркиран пред заведение за бързо хранене където се почерпихме за новата ми семейна кола.
В радостта и емоциите от новата придобивка дори забравих да снимам но Иво свърши тази работа и ето първите снимки:

няколко часа по късно вече бях в Бургас и с жена ми се радвахме на буса(благодаря на Иво за търпението по магистралата). това е когато се прибрах:

няколко дни по късно направихме малка разходка в странджа:

след това предстоеше обслужване: ремъци, масло, филтри а след няколко дни и смяна на карета, шарнири и накрайници.
после пътуване по коледа.
Дойде пролетта и реших да направя някои неща по буса:
оказа се че монтажа на ел огледала не е толкова лесен когато няма инсталация за тях но с моя приател мултицета се справихме добре и вече всичко е ОК.

смяната на цялата тройна седалка (с която купих буса) с оригинална единична се оказа добро решение:

а надписите на стъклата придадоха малко по завършен вид:

за сега тoлкова а като се случи нещо ново ще пиша