Аз пък искам да благодаря на "Малчо"за голямото сърце което има.Иска ми се повече хора да са като него. А Джетката си е хубава,щот и там влага желание,сърце и цялата си заплата .Успех
Уникални гордост за Русе миналата седмица голфа дръпна очите ми от далече уникален, а вчера видях джетата пред вимес много добра !! Междудругото голфа ако мине пред строителния и аплодисменти ще има !
Stefan написа:Много добри снимки, задобрявате с Коко
На Крушуна от много приказки ме е яд, че не видях как светят сайд маркерите
Той само единия светна.....:) Опитах се да си завра ръката да го светнеме и другия...ама нъцки...и се скарах на пламен да си ги върже като хората, че ги е направил набързо :)
Жълтото ми е любимия цвят, в комбинация със сивото много си отива! Габарита долу незнам как може да се събере още една крушка, при мен тялото е за крушка със две светлини, незнам дали може да се преправи и това да стане с две светлини, за най-лесно.
Да раздвижа малко и то пак със снимки де.Вчера си правихме Открито парти с голфаджиите.Събрах още няколко идеи и ще пипна тук там отново :)
И днеска като ни напече слънцето и ми се стори много светла предницата на фона на мигачите и сайдмаркерите, затъмнихме фаровете с фолио на Оракул 8300 и мисля,че се получи доста добър ефект :) Поздрави от Русе и една многоцветна джета