Какъв GSM да си купя
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.nokia.com/phones/comparephon ... &phone=N80
аз лично бих се метнал на N73 - единствено защото НЕ Е слайдер. въпрос на вкус, обаче. някак си по-ненадеждни винаги ми се струват слайдери и капачести (честита ви нова дума).
аз лично бих се метнал на N73 - единствено защото НЕ Е слайдер. въпрос на вкус, обаче. някак си по-ненадеждни винаги ми се струват слайдери и капачести (честита ви нова дума).
poGo написа:
.....или К800!- 3.1 MP не е за изпускане. Carl Zeiss при тва!
BTW, мога да ти пратя снимка направена с К750, който е все пак "само" 2 MP.да видиш ква снимка, кво чудо! (като за gsm де)
K800 не е с Carl Zeiss лещи! Nokia N73 обаче е. При директно сравнение Nokia-та прави по-добри снимки. На К800 обаче светкавицата е по-добра.
Слайдерите незнаем кое им е ненадеждното, но Н80 не ми харесва на вид а и няма автофокус на камерата.
А ето малко снимки от моята Моторола. Е не са чудо ама...

- LEADER_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
K800i е истината колега.Проблема при слайдерите е лентовия кабел който се прецаква много бързо.Един авер има N80 и въобще не е доволен от камерата.Страшно слаба особено нощно време.А към к800 се продава и отделна светкавица която прави снимките още по яки.И батерията държи много време.Вземи си К800 и няма да сбъркаш.И на мен лидер за телефони беше нокия но сега вече остана на по заден план
Върни се в “ОФФ-Топик - други”