Мнениеот jrc2 » Нед 21 апр 2013 1:07
Да ме извините за ОФФ-а..но това ми напомня едно време..ехеее някъде кЪде 2000-та година...може би доста от юзерите тук които се захласват по този тип сбирки са били дечица..но имаше подобни сбирки първо в Надежда на ОМВ посока Илиенци..след това Военна рампа..и след това..година-две на Бояна.Защо го казвам ли...защото като изключим първото място..на всички останали имаше сериозни ПТП-а..даже някои завършваха трагично.Вярвайте ми виждал съм какво ли не..дори на 202-ра преди 3-4г точно я баха асфалтирали едно момченце/на 16г/ с мотор се разцепи в БМВ....и там си остана...на Бояна мотор обърна кола на таван...Една друга пък разцепи във вратите трета....изобщо какво ли не...защо става така ли?Няма организация..и то никаква,да сред плявата народ има и момчета и момичета дето са отишли кротко и тихо да полюпят семки и да се видят,но има и тия избиващите комплекси или търсещи вниманието на 15годишните путцичи да ги лайкват после във Фейса...трябва ли да някой да му изтече мозъка на асфалта..или да има 4-5 човека със супени крака и ръце от удар с кола.??И аз съм бил на 20г..и съм правил щуротий,но спорта малко или много ми е показъл и научил за какво иде реч.Сега съм на 30 и ми става адски болно и смешно,смесвайки двете чуства като гледам какво се случва по тия сбирки,просто за мен те са предизвестени с едно единствено нещо,няма да го казвам какво е..Аз съм моторист..професионален състезател...каращ и тук и навън в Европа...знам какво е организация..знам какво е дезорганизация...А вие?...Замислете се..