bobo7 написа:еми пускай Анкета за 16.12.2006 от 19:30 часа в Родопска къща , кой идва със сигурност и някак си да се задействат нещата
А парите - това са 600 лв ако сме 30 човека

Huizel написа:Бе гледам бая хора искат да сръбнат.Пък и като гледах в една тема "кои к'ва музика слуша"/не е точно т'ва заглавието/.Имам доста добри познати в една метал кръчмичка.Но отсега ви казвам,че не е нещо тузарско или изискано.Обаче музиката цепи мрака.В "Младост" се намира кръчмето.Ако има заинтересовани няма да ми е проблем да запазя маси.
zmej написа:Предложение - ако ще е кръчма в Студентски град, да видим и Комитите; Доста колеги имат впечатления оттам; има и доста голям паркинг отпред; не знам обаче колко народ би се събрал...
orgasmatron написа:Huizel написа:Бе гледам бая хора искат да сръбнат.Пък и като гледах в една тема "кои к'ва музика слуша"/не е точно т'ва заглавието/.Имам доста добри познати в една метал кръчмичка.Но отсега ви казвам,че не е нещо тузарско или изискано.Обаче музиката цепи мрака.В "Младост" се намира кръчмето.Ако има заинтересовани няма да ми е проблем да запазя маси.
да не става дума за адамса в младост 4
XaBaTa™ написа:zmej написа:Предложение - ако ще е кръчма в Студентски град, да видим и Комитите; Доста колеги имат впечатления оттам; има и доста голям паркинг отпред; не знам обаче колко народ би се събрал...
Ако ти кажа, че точно за него си мисля .... Скоро бяхме
там с Бойко (bomini) и май там ще е доста добре, защото
са го разширили и са го направили баш си за такива поводи![]()
Ако искате ще отида и ще питам колко хора побира и колко ще
ни струва да го резервираме
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта