Цирк (преврат) в Zamunda?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Re: цирк (преврат) в Zamunda ?!
Странното е че в SE си влизам със стария ник от NET и всичко е направено 1 към 1, единствено торентите са разместени ! Пробрах да се регистрирам в SE и пак не ми дава, странна работа при положение че уж е нов сайт или те са им взели всичко барабар с юзерите :D
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Добре а къв е шанса това цялото да е постановка.. За мен почти граничи с невъзможното някой да ти окрадне домейна, ако зад него стои сериозен бизнес. Тааа лееко ми понамирисва цялата работа... не ни казват всичко... и ни карат да гледаме в грешната посока, но .. както доста хора казаха .. докато работи е ОК.
Е, понеже змунда.нет в момента е спрян, си направих нова регистрация в .se - като потребител ми е все едно кой от двата сайта ще използвам. Това, че в момента няма достъп до стария вариант ме препрати автоматично да търся новия. А на кой принадлежат, кой какво и от кого взел, дал и т.н..... за мен лично няма никакво, ама никакво значение.
Не е нужна нова регистрация, в .СЕ се влиза пак със същото име и парола!
И след като .НЕТ не бачка, явно там и гнилата работа!
И след като .НЕТ не бачка, явно там и гнилата работа!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
ivo_555 написа:Не е нужна нова регистрация, в .СЕ се влиза пак със същото име и парола!
Аааа... те от къде ми я знаят?

Иначе, да, прав си - още онзи ден го установих.
relaxxx написа:Добре а къв е шанса това цялото да е постановка..

- AbSoLuT-15
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AFT 1997
radotom написа:ivo_555 написа:Не е нужна нова регистрация, в .СЕ се влиза пак със същото име и парола!
Аааа... те от къде ми я знаят?![]()
Иначе, да, прав си - още онзи ден го установих.relaxxx написа:Добре а къв е шанса това цялото да е постановка..
Не ти я знаят просто имат бекъп данни на сайта .
radotom написа:Аааа... те от къде ми я знаят?
Не разбрах сериозно ли питаш!
Иначе на това му се казва "бекъп", правят резервно копие със базата данни на сайта, в това число ти/ни влизат потребителските имена и паролите! Само дето коментарите към торентите май не са в това число!

п.п. изпревариха ме.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
То си пишеше в .net, че тези от .se са си взели целия miror на .net
На практика в един даден момент са били 2 идентични сайта на различни домейни
На практика в един даден момент са били 2 идентични сайта на различни домейни

Еми с толкова атаки, нормално е да пада.Ще отмине и това.
http://cv3.info/%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-zamunda-net-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-2-215/
Не никой не отрича, че и политиката е намесена
, а парите - те са ясни.
Не съм никакъв агитатор но аз .se нямя да вляза!
http://cv3.info/%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-zamunda-net-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-2-215/
Не никой не отрича, че и политиката е намесена

Не съм никакъв агитатор но аз .se нямя да вляза!
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
pensiq написа:...
Понеже подочувам туй онуй от кухнята, мога да кажа, че това може би е най-обективната статия, която прочетох в последните дни.
Познавам и едните и другите. Не мисля да взимам отношение, но определено си имам фаворит ако става въпрос за залог кой ще издърпа напред.
Личната ми прогноза е, че .NET са в по-добра позиция. Въпреки постъпката си, break не бива да бъде подценяван. Той е млад, много амбициозен и изключително кадърен човек. Въпрос на време е да го подкрепят първо колебаещите се до сега, а по-късно и тези, които в първия момент се отдръпнаха.
Хубавото в цялата история е, че в крайна сметка обикновения потребител е най-печеливш. Сега вече има двойно по-голям избор на съдържание :)
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Аз пък ще си тегля и от 2-та торента 

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Коефициента ми в .net от 0,75 е станал единица 

FELIPE написа:Коефициента ми в .net от 0,75 е станал единица
Система 2013-04-20 06:47:18
Съобщение:
Здравейте, коефицента ви до момента беше отрицателен! Поради лоялността си към нас и заради това, че продължавате да се наслаждавате на любимия си торент сайт Zamunda.NET, ние решихме да направим вашия коефициент положителен!

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Цирк (преврат) в Zamunda?!
От цялото медийно отразяване на ситуацията и от няколкото интервюта на break става ясно само едно - той е против Мартин да си харчи спечеленото по к*рви, кръчми и апартаменти. Обаче не разбирам - иска и той да взима участие в ходенето по к*рви или просто иска парите да се харчат за модерни метал тениски и скейтбордове?
И сега е мястото някой да дойде и да каже как break е направил всъщност тази краж... така де, преврат, само на ползу роду
И сега е мястото някой да дойде и да каже как break е направил всъщност тази краж... така де, преврат, само на ползу роду

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Re: Цирк (преврат) в Zamunda?!
Аз пък не мога да разбера защо всякакви хора се препират кой да ръчка в лайното?
Защо break и malak си дърпат сутиените не е от никакво значение за обикновените юзъри. Според мен е редно да се дискутират единствено ползите и минусите за редовия потребител от създалата се ситуация, а не кой какви претенции има към баницата :)
Защо break и malak си дърпат сутиените не е от никакво значение за обикновените юзъри. Според мен е редно да се дискутират единствено ползите и минусите за редовия потребител от създалата се ситуация, а не кой какви претенции има към баницата :)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”