Видяхте ли в новините ??
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Видяхте ли в новините ??
Сега показаха една катастрофа за съжаление с един загинал -Пежо 309 излиза странично пред Г3 каращ с около 100км /в града
/ той не успява да спре вследствие на което пежото беше размазано странично /ама направо му се бяха събрали левите и десните врати/ а голфа изглеждаше като че ли ако малко го понапънеш и ще си иде на самоход
Пежото ли е меко ,голфа ли е корав 
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
грозна грозна грозна работа на 100 метра от блока ми е това....на този светофар всяка седмица има такива случки....ама тази е най тежката напоследък.....
http://www.plovdiv24.com/news/21335.html
Не знам какво са казали в новините но тука в квартала се говори че виновен е шофьора на пежото!
Не знам какво са казали в новините но тука в квартала се говори че виновен е шофьора на пежото!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:грозна грозна грозна работа на 100 метра от блока ми е това....на този светофар всяка седмица има такива случки....ама тази е най тежката напоследък.....
Така казаха и там -пежото е отнело предимство на голфа,но колегата пак ще има проблеми за скоростта с която се е движел !
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:chefito написа:грозна грозна грозна работа на 100 метра от блока ми е това....на този светофар всяка седмица има такива случки....ама тази е най тежката напоследък.....
Така казаха и там -пежото е отнело предимство на голфа,но колегата пак ще има проблеми за скоростта с която се е движел !
Така е колега........явно се е движил наистина с тази скорост с оглед на пораженията върху пижу....лошото е че ако караше с 50 сега щеше да има само огънати ламарини....въпреки грубата грешка на колегата с пежото....
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И по новините казаха че водача на пежото е отнело предимството на голфа.
Що се отнася до "коравост" на автомобила, бих припомнил една реклама на рено в която давата сблусак на различни материали. Накрая дават сблъсък на една франзела в стена та тя се смачка почти до край.
Идеята на всички по-нови автомобили е да се смачкат те но на пътника да му няма нищо. Не че пежото и голфа са от този тим автомобили.
Един колаге се удари доста сериозно с Лагуна в камион.От лагуната нищо не става, а иначе на него нищо му няма.
Що се отнася до "коравост" на автомобила, бих припомнил една реклама на рено в която давата сблусак на различни материали. Накрая дават сблъсък на една франзела в стена та тя се смачка почти до край.
Идеята на всички по-нови автомобили е да се смачкат те но на пътника да му няма нищо. Не че пежото и голфа са от този тим автомобили.
Един колаге се удари доста сериозно с Лагуна в камион.От лагуната нищо не става, а иначе на него нищо му няма.
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
А аз си мисля, че не е редно всички да знаят проблемните кръстовища и никой от когото зависи, да не прави нищо
В Сливен примерно си имаме едно кръстовище с име - "стъкленото кръстовище" се казва. Всеки ден има по една катастрофа минимум, а почти всеки месец някой и друг убит! Обаче от както се помня, светофарите там всеки момент ще заработват, ама вече минаха 16 години от както съм шофьор и не съм видял там работещ светофар!
После шофьорите виновни! Че имат вина - имат! Но не може да се разчита на тяхнат съвест.
В Сливен примерно си имаме едно кръстовище с име - "стъкленото кръстовище" се казва. Всеки ден има по една катастрофа минимум, а почти всеки месец някой и друг убит! Обаче от както се помня, светофарите там всеки момент ще заработват, ама вече минаха 16 години от както съм шофьор и не съм видял там работещ светофар!
После шофьорите виновни! Че имат вина - имат! Но не може да се разчита на тяхнат съвест.
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”