Има ли колеги-полицаи?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: Има ли Колега ПОЛИЦАЙ?
Твоя си работа какво искаш да работиш колега :) И при тях има колегиалност
Аз до сега не знам полицай да е писал акт на полицай за превишена скорост или някакво по маловажно престъпване на закона за движение по пътищата. Естествено ако бутне човек или нещо от сорта (да не дава господ) сигурно ще си понесе последствията, но за такива дребни нарушения незнам на някой от моите познати да са му писали акт.

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Идеята беше, че ако тази "привилегия" трябва да стимулира някой, по-добре да не го прави, защото вероятно ще да ползва и други "привилегии" и реплики и тогава "Кво правим сега"
Малко офф стана работата, но на колегата, който има желание да прочете поста на vlad0oи ще разбере кое-как.

Малко офф стана работата, но на колегата, който има желание да прочете поста на vlad0oи ще разбере кое-как.
- daka-93
- Автомобил: Татко Мобил
- Двигател: AWT
Колега обявява се конкурс ако преминеш всичките условия влизаш(физически,интелигентност,психо,заклучително) после следва 6 месеца школа и ставаш полицай
П.с-Не мога да намеря буквата за това го написах така
Ако не се лъжа септември ще има пак конкурс
П.с-Не мога да намеря буквата за това го написах така

Ако не се лъжа септември ще има пак конкурс
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
преди няколко дни минах до нашето РПУ и на входа имаше окачено обявление за набор на кадри ;) мини до най близкото до вас и погледни или попитай на пропуска
иначе "колегите" не се отърват само от снимките с камери ;) всичко друго може да минеш метър ;) моите познати от системата на предните стъкла стикерите са все от предишните собственици на колите

иначе "колегите" не се отърват само от снимките с камери ;) всичко друго може да минеш метър ;) моите познати от системата на предните стъкла стикерите са все от предишните собственици на колите

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Както каза колегата в по-горния пост 1-во си пускаш документите след това започва с медицинска комисия, след като мине тя започват изпитите интелигентност, психо и накрая интервю с началници на съответното РПУ. Дай боже ако влезеш 1-во ставаш патрулгаджия, щом имаш образование чакаш да излязат вътрешни конкурси за офицери и така 1-во се занимаваш с идиоти по цял ден, след това лека полека се издигаш след години и накрая може и да станеш началник на рпу.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Това със служебните кредити и другите екстри беше яко
Следиш конкурсите на страницата на МВР, дали са ти линк на предната страница, харесваш си длъжност, подаваш документите, минаваш на изпитите, после курс и те така, вече си полицай

Следиш конкурсите на страницата на МВР, дали са ти линк на предната страница, харесваш си длъжност, подаваш документите, минаваш на изпитите, после курс и те така, вече си полицай
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.dhr.mvr.bg/Competition/Entrance/Primary_teaching/default.htm
От тук черпиш информация за конкурсите. След като си завършил висше, можеш да кандидатстваш на конкурсите за полицай Г категория (демек офицер).
От тук черпиш информация за конкурсите. След като си завършил висше, можеш да кандидатстваш на конкурсите за полицай Г категория (демек офицер).
-
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател: CAXA 2012
Чичо Главен Секретар ти трябва
Само връзки помагат в тая гнила система, поработих няколко години,школата в Богров завърших с отличие, но като видиш нещата отвътре ще се отвратиш или ще те промият... Ама как ме гледаха - отидох в 8-мо на портала и викам генерал Ламбов ме праща, ще ставам полицай, какво трябва да направя? 

- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
К.Одаджийски написа:Това със служебните кредити и другите екстри беше яко![]()
те тук е описано всичко точно и ясно :), а това че еди кой си трябва да ти е "Чичо" е малко прекалено
- demooo74
- Автомобил: vw golf 4 TDI
- Двигател: ALH 2000
zografski написа:Твоя си работа какво искаш да работиш колега :) И при тях има колегиалностАз до сега не знам полицай да е писал акт на полицай за превишена скорост или някакво по маловажно престъпване на закона за движение по пътищата. Естествено ако бутне човек или нещо от сорта (да не дава господ) сигурно ще си понесе последствията, но за такива дребни нарушения незнам на някой от моите познати да са му писали акт.
Ами мога да ти кажа, че твоите приятели не са много прави! Полицаите имат много превилегии, данъчни облекчения, служебни кредити към банки и мнооого др. + това че на пътя си нарушават закона както си искат, съответно при проверка само се казва "аз съм колега" или нещо от сорта и дим да ни няма. Като цяло в началото заплатата не е голяма, но човек като побачка със стажа се вдига и заплатата, а ако се издигнеш и в йерархията - също.
zografski написа:Ами не е като да нямам познати бивши и сегашни милиционери от всякакъв ранг и да ти кажа на никой не са му писали акт, сам си прави изводи. Отделно че си затъмняват всички възможни джамове на колите и за тях няма проблеми, но ако аз си сложа веднага ще стане голям проблем. Прав ли съм колега?
Колега , доводите са ти уникални! Не гледай само от "хубавата" страна нещата!
Последна промяна от demooo74 на Вто 23 апр 2013 18:57, променено общо 1 път.
- МЗМА
- Автомобил: IFA-mobile DDR
- Двигател: 353W Baujahr-1971
Бегай надалеч докато е време!Ще минат години ще узрееш,ще улегнеш.
Като дете и аз исках,но тогава не съм имал допир със системата,сега след всичките тези години съм отвратен от тази професия в България и от повечето от хората,които я "вършат".

Последна промяна от МЗМА на Пон 22 апр 2013 21:55, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Audi 80 B4
- Двигател: 1994 1z
супер е да си полицай,ей тука имам един познат сержант цял ден си кара с 200 из града и събаря де що види бабички,ама като им покаже значката не пускат жалба

- МЗМА
- Автомобил: IFA-mobile DDR
- Двигател: 353W Baujahr-1971
shanadjiqta написа:супер е да си полицай,ей тука имам един познат сержант цял ден си кара с 200 из града и събаря де що види бабички,ама като им покаже значката не пускат жалба![]()
И да пуснат 2 дни след приемането й ще отиде в отдел "кошче"

- daka-93
- Автомобил: Татко Мобил
- Двигател: AWT
Re: Има ли колеги-полицаи?
Колега влезна ли в Школата ?
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Re: Има ли колеги-полицаи?
Ами изпуснах срока и сега записах магистратура в ТУ.обаче мен ме притеснява това че преди 6-7години съм бил 1 месец на пробация
Върни се в “ОФФ-Топик - други”