Чувал ли е някой за "Конкордия груп"?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- me4oka_rz
- Автомобил:
- Двигател:
Чувал ли е някой за "Конкордия груп"?
Някой да е чувал или има мнение за "Конкордия груп" изпращат хора за работа във Великобритания и Португалия. Мисля да опитам чрез тях да замина за Англия, но ще съм благодарен да разбера и други неща преди да е станало твърде късно.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Чувал ли е някой за КОНКОРДИЯ ГРУП?
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2008/08/11/otnovo-izmameni-bylgari-za-rabota-vyv-velikobritaniia.55545
Тези ли?
След скандала "Конкордия"
Две фирми дадени на британския съд
9 Август, 2009
Британският съд започна процес срещу фирмите "Конкордия груп" и "Тотал сервиз" със собственик Атанас Йорданов заради неспазени обещания към наши гурбетчии през лятото на 2008 г., съобщи за "Монитор" шефът на Главната инспекция по труда Гълъб Донев. Едната фирма сключва трудови договори с хората по нашето законодателство, а после ги командирова в Шотландия да берат ягоди, тъй като другата тогава нямаше лиценз за посредническа дейност. Така през закона работодателите бяха чисти като сълза.
Схемата бе разкрита, след като наш работник успя да се свърже с българските медии и разкаже за кошмарните условия, при които са били принудени за живеят и работят 400 наши сънародници. Скоро след това със съдействието на ГИТ посолството на България в Лондон нае автобуси и върна гастарбайтерите в родината
Тези ли?
След скандала "Конкордия"
Две фирми дадени на британския съд
9 Август, 2009
Британският съд започна процес срещу фирмите "Конкордия груп" и "Тотал сервиз" със собственик Атанас Йорданов заради неспазени обещания към наши гурбетчии през лятото на 2008 г., съобщи за "Монитор" шефът на Главната инспекция по труда Гълъб Донев. Едната фирма сключва трудови договори с хората по нашето законодателство, а после ги командирова в Шотландия да берат ягоди, тъй като другата тогава нямаше лиценз за посредническа дейност. Така през закона работодателите бяха чисти като сълза.
Схемата бе разкрита, след като наш работник успя да се свърже с българските медии и разкаже за кошмарните условия, при които са били принудени за живеят и работят 400 наши сънародници. Скоро след това със съдействието на ГИТ посолството на България в Лондон нае автобуси и върна гастарбайтерите в родината
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Чувал ли е някой за "Конкордия груп"?
Въобще да се вярва ли на такива фирми от България....
Жената иска да заминава, утре е на интервю....трябва да даде 600лева за превод и легализиране на някакви документи и 400 лева за самолетен билет до Англия....и поне 100-150 паунда джобни....Утре ще кажа в коя фирма е ходила
Жената иска да заминава, утре е на интервю....трябва да даде 600лева за превод и легализиране на някакви документи и 400 лева за самолетен билет до Англия....и поне 100-150 паунда джобни....Утре ще кажа в коя фирма е ходила

- pepi_iliev
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 2000
- Двигател: AGR
Едни колеги от университета ходиха до Щатите с тази фирма. Не се оплакаха. Аз се опитах да замина за Англия с моята приятелка за едно лято, но не ни се обадиха след интервюто. 

- me4oka_rz
- Автомобил:
- Двигател:
Да, и ако може да споделите за разходи, самолетни билети,такси и т.н.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Ако не се лъжа не съм чувал, а съм гледал за тях по "Господари на Ефира".
Ако искаш потърси на сайта им предаването.

Ако искаш потърси на сайта им предаването.
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
me4oka_rz написа:Някой да е чувал или има мнение за "Конкордия груп"
Чували сме и то отдавна и все лоши неща. Не ти трябват. Ходи с някой друг.
И какви са тези 400-600 и кусур лева за глупости? Не се залъгвайте с тези идиотски фирми. Отворете един monster.co.uk за Великобритания или monster.ie за Ирландия или monster.de за Германия и търсете на воля каквато искате работа. Има работа от чистачи до шефове. Документите са стандартни за всички. Превода и легализацията ще е много по малко от 400, независимо за каква работа става въпрос.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Авторът да каже за каква работа става въпрос,какво точно иска да пробва.
Конкордия е коректна фирма,поне за мен.
Кой какво чул и недочул е друг въпрос.
Плюс това те са само посредник,работодателят е този който в повечето случаи прави мизерията.
Нямам какво да добавя
Конкордия е коректна фирма,поне за мен.
Кой какво чул и недочул е друг въпрос.
Плюс това те са само посредник,работодателят е този който в повечето случаи прави мизерията.
Нямам какво да добавя
- me4oka_rz
- Автомобил:
- Двигател:
Насочил съм се за нещо с постоянен трудов договор, не за нещо берач на ягоди за лятото примерно...надявам се да сте ме разбрали , Оператор на машини с ЦПУ или нещо в тая сфера.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
me4oka_rz написа:Насочил съм се за нещо с постоянен трудов договор, не за нещо берач на ягоди за лятото примерно...надявам се да сте ме разбрали , Оператор на машини с ЦПУ или нещо в тая сфера.
хората ти казват че са измамници, а ти прави каквото искаш. ама като се прибереш обратно с 20 кила по-лек и без пари да не ревеш по форумите.
- me4oka_rz
- Автомобил:
- Двигател:
Казах ,че съм се насочил , а не че на всяка цена ще ходя точно с тая фирма. Затова е темата, да разбера какво мислите вие и съм благодарен на колегите...
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
me4oka_rz написа:Насочил съм се за нещо с постоянен трудов договор, не за нещо берач на ягоди за лятото примерно...надявам се да сте ме разбрали , Оператор на машини с ЦПУ или нещо в тая сфера.
Mи значи изобщо не трябва и да се замисляш за конкордия. Ама както каза колегат по-горе "един човек, като е решил да се ушива и господ не може да го спаси". Та имаш си глава на раменете, дерзай

- me4oka_rz
- Автомобил:
- Двигател:
Да, така е колега. Благодаря на всички за мненията ще видя някоя друга фирма. Поздрави

- plambata13
- Автомобил: Passat B6 TDI
- Двигател:
Тук се пускайте,аз 3-и пъти съм ходил с тях,не повече от 1000 лв излиза заминаването
http://www.ukbrigade.com/

http://www.ukbrigade.com/
Върни се в “ОФФ-Топик - други”