Проблем с централното на Пасат 1,8 MI 1989g

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
kateri
Автомобил: New Beetle
Двигател: ALH
Контакти:

Проблем с централното на Пасат 1,8 MI 1989g

Мнениеот kateri » Сря 29 ное 2006 23:16

Здравейте днес ми изчезна централното заклучване.Кой е бушона и има ли реле в таблото със бушоните или поне някаква схема за централното.

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Сря 29 ное 2006 23:27

Сваляш капака на предпазителите и четеш - Central Locking или нещо от сорта беше - има ги на 3 езика описани.

Виж тук: http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=25706

Потребителски аватар
Lisho
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с централното на Пасат 1,8 MI 1989g

Мнениеот Lisho » Чет 30 ное 2006 9:15

kateri написа:Здравейте днес ми изчезна централното заклучване.Кой е бушона и има ли реле в таблото със бушоните или поне някаква схема за централното.

Аз съм с модел 89г Mi централното е вакуумно.При комби (универсал) модела централното е в багажника.Дръпваш стелката и отдясната страна има един метален панел отваряш го и в една обезшумена дунапренена кутия е централното.А какво му има - божа работа и аз имам проблеми с него и не мога за сега да ги реша.
За седаните нямам идея къде се намира централното колегите ще кажат.
Успех

Потребителски аватар
passi1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passi1 » Чет 30 ное 2006 10:07

Аз преди време имах същия проблем. Указа се, че ми е изгоряло моторчето на вакум компресорчето. Решението на проблема, беше едно ново вакум компресорче от "Италиянеца"!
Успех!

Потребителски аватар
slav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slav » Чет 30 ное 2006 10:08

И мойто е така. Ту работи ту изчезва. Като работи си работи като по учебник ... и в един момент въртя ключа и .... няма никой, заключва се само тази врата. Сто процента проблема ми е електрически и е много дребен но така и не можах до сега да го открия. Моторчето е отзад до десния калник в багажника, може да е от него - при мен презапояваха връзките на ново и пак същото. И шофьорската врата отваряхме там е командването на централното но не разбрахме да му има нещо и ..... така. Сега го изключих напълно за да не заключвам непрекъснато всички врати :)

Потребителски аватар
perfekt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот perfekt » Чет 30 ное 2006 21:33

Провери първо дали има захранване на вакума(на седана е в багажника вляво : на комбито е в багажника вдясно).Ако захранването е наред пробвай да заключиш и отключиш от дясната врата .Пиши какво е станало????

Потребителски аватар
kateri
Автомобил: New Beetle
Двигател: ALH
Контакти:

Re: Проблем с централното на Пасат 1,8 MI 1989g

Мнениеот kateri » Пон 04 дек 2006 23:01

Оправи се със друг компресор.

Потребителски аватар
gencho60
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gencho60 » Нед 10 дек 2006 15:50

колега предлагам ти следното.аз съм с седан с въздушно или вакумно,не знам как му се вика.имах същия проблем като дойдеше зимата не можех да отключа.отключвашесе чак като загрее.извади маркучетата от блока и ги надуй с малко въздух и пак ги сложи.друг е въпроса ако въобще не ти работи помпата.ти чувашлия въобще.мойта се чува много ясно.

Потребителски аватар
jochew
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jochew » Пон 11 дек 2006 23:24

При мен се случи нещо подобно. Първо както каза един колега от форума виж дали ти работи помпата. После виж дали нямаш спукан маркуч(доста разглабяне).
При мен ми заключваше само багажника и капака на резервоара - оказа се, че при сваляне на задните седалки се е откачил един маркуч, разделящ вуздуха за вратите.

Върни се в “Passat”