Хора помогнете (Голф 3 ми АБУ)
Хора помогнете (Голф 3 ми АБУ)
Здравейте пичове!Имам следния проблем карам голф3 ми 1.6 и започна да ми гасне в движение/заглъхване все едно няма бензин.Днеска сипах 4литра бензин карах 10мин. и изгасна и после няма палене
Видях че бушон номер 4 е изгорял и го смених но пак не палеше само с дърпане успяхме да запалиме и приятеля ми каза че съм я бил задавил... хубаво както и да е.. преди малко се прибирам и пак заглъхваше и като паркирах от таблото при бушоните имаше пушек :( мисля че номер 21(реле черно) беше адски вряло (изгори ме) и го махнах.Дайте някаква идея какво да правя че вече се уморих... и дали трябва да махна клемите от акумулатора да не вземе да се запали :(

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Хора помогнете (Голф 3 ми АБУ)
4-ти бушон е за задната чистачка и осветление на жабката при някои модели.
Реле 21 е за мигачите имаш някакъв сериозен проблем със инсталацията и трябва да се погледне от някой който знае какво прави.
Реле 21 е за мигачите имаш някакъв сериозен проблем със инсталацията и трябва да се погледне от някой който знае какво прави.
- cheatereye
- Автомобил: VW Golf III 1.6
- Двигател: AEA 1995
Реле №(21),(22) - Реле-прекъсвач на пътепоказателите_(мигачи) и на аварийнита сигнализация(21),
Някъде ти окъсява по веригата и товари релето
Може някои кабел да ти замасява по купето
иначе за бушона, който ти е бил изгорял е за:
4.Задна чистачка, осветление на жабката-15A
Някъде ти окъсява по веригата и товари релето

иначе за бушона, който ти е бил изгорял е за:
4.Задна чистачка, осветление на жабката-15A
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Помогнаха ти!
dobrin написа:Модела на колата (Golf), вид на купето (MK3 или 3), година на производство (пр.1995г.), букви (код) на мотор/двигател (пр. АBS) - , проблем за който се пуска темата.
пример: Golf MK3 1995г. АBS - бензиновата помпа не работи
Всяка една тема със заглавие, различно от описания начин, ще бъде моментално заключена!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”