Проблема е следния, когато е топло и колата е в движение за по дълго време и изведнъж оборотите отиват на 0 и не иска да запали, когато потдавам газ започва да тресе, но не запалва, след като я оставя извесно време ( 5-8ч. ) се оправя, познат ми препоръча да сменя някакво реле което е за горивото, но не помня какво е и къде да го намери.
Някой, ако може да помогне
колата е Поло '99г., 1.0, климатик, 50kw
Благодаря Ви за помоща, и се извинявам, ако вече е коментирано, но не успях да намеря тема с подобен проблем
В движение ми гасне колата - Поло '99г. 1.0, клима, 50kw
Re: В движение ми гасне колата - Поло '99г. 1.0, клима, 50kw
djshomi написа:Датчик на хол .
вероятността с това реле да я изключа ли или ?
То лесно се диагностицира кат неиска да запали мериш отзад на буксата нпомпата на двата дебели кабела дали има 12 волта.Но до сега не съм чел някои в форума това да му е бил проблема.
Преди 2 месеца отървахсе от подобен проблем.Имам Поло 2000 г.,бензин 16 V=Бях на Белмекен в найголема виелица . Сутринта ми светна масло . Изчистихме датчик за масло и тръгнахме за София. Прибрахмесе и тръгнахме по майстори ,щото светваше лампичка и променяшесе работа на двигателя.Кола движеше ,но някакси мъчно палеше. Все почесто светваше лампа ,и след това както в движении подскачаше ,тресеше и гаснеше. Лошо че лампичка светваше когато искаше и така нямаше как да я хванат на компютъра,но найнакрая хванахме я. Оказасе датчик на колянов вал.Сменихме го и кола направо с промени работа.Но 2 месеца майстори само вдигаха ремене и ни взимаха пари без да решили проблем.Всички датчици сменили ,тръбички,маркучетаи какво ли не,а оказасе датчик на колянов вал.
Ако нещо тъпо написах ,мойте извинения,жена съм,неразбирам много ,но като прочетох ви тема ,мислено преживях пак тези спомени..
Ако нещо тъпо написах ,мойте извинения,жена съм,неразбирам много ,но като прочетох ви тема ,мислено преживях пак тези спомени..
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”