А и едва ли е в по-лошо състояние от моя..
  А и едва ли е в по-лошо състояние от моя..За ключ
- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
Re: VW Bora - 1.6 SR ALL in black
Ама за Бора ли е ? Дай някакви снимки да го видя   А и едва ли е в по-лошо състояние от моя..

А и едва ли е в по-лошо състояние от моя..- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Принципно за бора и за голф различни ли са?

- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
принципно май да, ама пък слагат добавка от бора гли на голф

- kgdim
- Автомобил: MK4 Black ...
- Двигател:
Номера на предния нож е 1J5805901AB41 и имат разлики от голфа 
А на задния е 1J5807521CB41 а с дупки за парктроник 1J5807521CB41-BLM

А на задния е 1J5807521CB41 а с дупки за парктроник 1J5807521CB41-BLM

- silven-VW FOREVER
Благодаря за номерата колега   Имат разлика в централните дупки, но май ще се задоволя с такъв от Г4 защото не ми се дават 160лв. за такъв от Бора
  Имат разлика в централните дупки, но май ще се задоволя с такъв от Г4 защото не ми се дават 160лв. за такъв от Бора

Имат разлика в централните дупки, но май ще се задоволя с такъв от Г4 защото не ми се дават 160лв. за такъв от Бора
  Имат разлика в централните дупки, но май ще се задоволя с такъв от Г4 защото не ми се дават 160лв. за такъв от Бора- silven-VW FOREVER
Не знам дали да се хваля или срамувам, но одеве докато се прибирах от Враца се гонех с едно БМВ не му знам мотора, само знам че пушеше доста черничко  Със 17-ките на газ с климатик 195км/ч. Не можех да повярвам на очите си просто. Предварително на тези които ще ми се карат искам да кажа че пътя беше равен и нямаше никакви други автомобили освен аз и въпросното "бързо" BMW.
  Със 17-ките на газ с климатик 195км/ч. Не можех да повярвам на очите си просто. Предварително на тези които ще ми се карат искам да кажа че пътя беше равен и нямаше никакви други автомобили освен аз и въпросното "бързо" BMW.

Със 17-ките на газ с климатик 195км/ч. Не можех да повярвам на очите си просто. Предварително на тези които ще ми се карат искам да кажа че пътя беше равен и нямаше никакви други автомобили освен аз и въпросното "бързо" BMW.
  Със 17-ките на газ с климатик 195км/ч. Не можех да повярвам на очите си просто. Предварително на тези които ще ми се карат искам да кажа че пътя беше равен и нямаше никакви други автомобили освен аз и въпросното "бързо" BMW.- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Аз мога да кажа само: Не се прави на герой... 

- silven-VW FOREVER
Прирева ми се   Спирам одеве пред блока и чувам някакво странно дрънчене от към мотора.. Вдигам капака, давам газ и шума идва от към динамото. Погледнах динамото и какво да видя.. Горния болт скъсан по средата и дрънчи зверски..
  Спирам одеве пред блока и чувам някакво странно дрънчене от към мотора.. Вдигам капака, давам газ и шума идва от към динамото. Погледнах динамото и какво да видя.. Горния болт скъсан по средата и дрънчи зверски..   Веднага започнах да мисля какво да правя. Развих счупената резба и болта, намерих друг болт, тръгвам да го слагам.. Изненада не влиза. Свалих динамото и вътре се беше счупила резбата и останала така че да не се вижда отстрани. Отидох, разпробих динамото, направих нова резба и хайде обратно на колата... Зимата точно този същия болт се беше РАЗВИЛ и аз го затегнах доста прилично и явно това е довело до скъсването днес.
  Веднага започнах да мисля какво да правя. Развих счупената резба и болта, намерих друг болт, тръгвам да го слагам.. Изненада не влиза. Свалих динамото и вътре се беше счупила резбата и останала така че да не се вижда отстрани. Отидох, разпробих динамото, направих нова резба и хайде обратно на колата... Зимата точно този същия болт се беше РАЗВИЛ и аз го затегнах доста прилично и явно това е довело до скъсването днес.

Спирам одеве пред блока и чувам някакво странно дрънчене от към мотора.. Вдигам капака, давам газ и шума идва от към динамото. Погледнах динамото и какво да видя.. Горния болт скъсан по средата и дрънчи зверски..
  Спирам одеве пред блока и чувам някакво странно дрънчене от към мотора.. Вдигам капака, давам газ и шума идва от към динамото. Погледнах динамото и какво да видя.. Горния болт скъсан по средата и дрънчи зверски..   Веднага започнах да мисля какво да правя. Развих счупената резба и болта, намерих друг болт, тръгвам да го слагам.. Изненада не влиза. Свалих динамото и вътре се беше счупила резбата и останала така че да не се вижда отстрани. Отидох, разпробих динамото, направих нова резба и хайде обратно на колата... Зимата точно този същия болт се беше РАЗВИЛ и аз го затегнах доста прилично и явно това е довело до скъсването днес.
  Веднага започнах да мисля какво да правя. Развих счупената резба и болта, намерих друг болт, тръгвам да го слагам.. Изненада не влиза. Свалих динамото и вътре се беше счупила резбата и останала така че да не се вижда отстрани. Отидох, разпробих динамото, направих нова резба и хайде обратно на колата... Зимата точно този същия болт се беше РАЗВИЛ и аз го затегнах доста прилично и явно това е довело до скъсването днес.- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Е що не го смениш тва динамо  

- silven-VW FOREVER
Сменяно е миналата есен   около 300лв. ми излезе цялото динамо
  около 300лв. ми излезе цялото динамо

около 300лв. ми излезе цялото динамо
  около 300лв. ми излезе цялото динамо- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Еее те са те заклали.Преди 2 месеца си взех от морга 90А за 70 лв ... И при мен започна да издава странни звуци , сега обикалям старото и не мога да се наканя да го оправя за да имам резервно.

- silven-VW FOREVER
Моето старото го смених заради виещи лагери. Правиха ги веднъж в началото на годината и след няма и 6 месеца се обадиха пак и се стигна до там да се смени цялото.

- silven-VW FOREVER
Скоро ще влизам в един голям филм- от климатик към климатроник, слагане на борд. комп. и евентуално 1.8Т  Към края на месеца би трябвало да пристигне "донора" от Английско.
  Към края на месеца би трябвало да пристигне "донора" от Английско. 

silven-VW FOREVER написа:Скоро ще влизам в един голям филм- от климатик към климатроник, слагане на борд. комп. и евентуално 1.8ТКъм края на месеца би трябвало да пристигне "донора" от Английско.
Искам да ни държиш в течение защото най-вероятно ще се пробвам и аз с такова начинание, даже не бях сигурен, че може да стане и има и друг който да се наеме да го прави

Двигателя ще го пипам в краен случай, но за б.к. мисля сериозно!!!
На 2 на 3 някой да драсне едно лс, колко време и ресурс отнема това да знам дали да се захващам :)
- silven-VW FOREVER
Ако всичко е точно на 28-ми този месец донора трябва да пристигне   За бордовия ще взема всичко от донора табло, лостче всичко. Само не знам дали ще трябва и нещо от VAG-COM да се отключва
  За бордовия ще взема всичко от донора табло, лостче всичко. Само не знам дали ще трябва и нещо от VAG-COM да се отключва  

За бордовия ще взема всичко от донора табло, лостче всичко. Само не знам дали ще трябва и нещо от VAG-COM да се отключва