Здравейте от скоро съм собственик на едно самолетче - Golf 6 1.6 TDI обаче нямам никаква информация за него. Моля ако някой има каквото и да е за модела /ръководство, мнения, придобит опит/ да пише.
Благодаря предварително!!!
Поздрави и безавариино шофиране

Информация за Golf 6 1.6 TDI
Re: Информация за Golf 6 1.6 TDI
Ехо тук никой ли не е чувал за голф 6.
Вече има и 7
а 2 и 3 могат да се видят основно в България и Сърбия
Стегнете се бе хора това ретро форум ли е или????
.... Да взема да пиша след 10 години а.
Вече има и 7
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Малко ги карат, явно не са много хубави...
Ако имаш сродна душа тук, тя ще се появи.
Пък ако си пионерче в 'областта' можеш след време да добавиш отзиви. ;)

Ако имаш сродна душа тук, тя ще се появи.
Пък ако си пионерче в 'областта' можеш след време да добавиш отзиви. ;)
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Към автора на темата - знаеш ли каква е основната (според мен) причина хора, каращи 1.6 ТДИ Мк6 поколение Голф да НЕ преобладават във форума? Всъщност може би са няколко. Ще стартирам с първата, и според мен, най-важната:
1. Хората, които карат подобен род автомобил едва ли имат време да ровят и пишат по форуми. Казвам хората, но нямам предвид абсолютно всички, може би повечето
2. Пак същото количество хора, които са си позволили такава кола не я имат за нищо повече освен средство за придвижване от т.А до т.Б. Това ги прави незаинтересовани технически относно купчината ламарина, която ги придвижва. На тях не им е нужно да са заинтересовани междувпрочем - има сервизи за тази работа, нали?
Голямата част от посетителите на този форум сме простосмъртни, ходещи на работа за едната заплата, която им се дава от "чорбаджията", който всъщност кара такъв вид кола (без значение дали е Голф 6, Пасат Б7, новата Октавия, Мерцедес Ц-клас, БМВ 5-та серия 2011-2012 модел и т.н.). Упоменатият чорбаджия, както вече казахме, е зает с доста по-важни неща от това да драска по форумите, той просто си кара новата кола и се наслаждава на живота.
Подчертавам дебело, че НЕ визирам АБСОЛЮТНО всички хора, които притежават автомобили за по 25+ хилядарки. Просто се опитвам да отговоря на чудещия се колега
Не на последно място - тук във форума е възможно да има доста хора, които могат да си позволят такъв тип кола, но просто не им харесва по ред причини и затова карат по-стари
А тоя ти коментар не знам дали изобщо има нужда да го разискваме. Ако живееш в България излез навън, поогледай се, поразпитай случайни минувачи за какви заплати работят и дали им стигат парите, вместо да се възмущаваш как може още да караме стари трошки
1. Хората, които карат подобен род автомобил едва ли имат време да ровят и пишат по форуми. Казвам хората, но нямам предвид абсолютно всички, може би повечето
2. Пак същото количество хора, които са си позволили такава кола не я имат за нищо повече освен средство за придвижване от т.А до т.Б. Това ги прави незаинтересовани технически относно купчината ламарина, която ги придвижва. На тях не им е нужно да са заинтересовани междувпрочем - има сервизи за тази работа, нали?
Голямата част от посетителите на този форум сме простосмъртни, ходещи на работа за едната заплата, която им се дава от "чорбаджията", който всъщност кара такъв вид кола (без значение дали е Голф 6, Пасат Б7, новата Октавия, Мерцедес Ц-клас, БМВ 5-та серия 2011-2012 модел и т.н.). Упоменатият чорбаджия, както вече казахме, е зает с доста по-важни неща от това да драска по форумите, той просто си кара новата кола и се наслаждава на живота.

Подчертавам дебело, че НЕ визирам АБСОЛЮТНО всички хора, които притежават автомобили за по 25+ хилядарки. Просто се опитвам да отговоря на чудещия се колега

Не на последно място - тук във форума е възможно да има доста хора, които могат да си позволят такъв тип кола, но просто не им харесва по ред причини и затова карат по-стари

mmm. написа:Ехо тук никой ли не е чувал за голф 6.
Вече има и 7
А тоя ти коментар не знам дали изобщо има нужда да го разискваме. Ако живееш в България излез навън, поогледай се, поразпитай случайни минувачи за какви заплати работят и дали им стигат парите, вместо да се възмущаваш как може още да караме стари трошки

Последна промяна от stefan4o на Пет 26 апр 2013 14:11, променено общо 1 път.
- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
Нека да се похвали колегата с новата придобивка. Да му е честита и много без авариини.
Но може да се премести темата в друг раздел.
Аз лично преди да купя някое нещо първо винаги се информирам и съпоставям "+" и "-" и тогава взимам решение ако наделеят "- " търся друго. Но нали една кола се купува за няколко години и след това отива за скраб или на морга. Едва ли ще оцелее като голф1, или голф2.
Сега да пита вече е късно.

Аз лично преди да купя някое нещо първо винаги се информирам и съпоставям "+" и "-" и тогава взимам решение ако наделеят "- " търся друго. Но нали една кола се купува за няколко години и след това отива за скраб или на морга. Едва ли ще оцелее като голф1, или голф2.
Сега да пита вече е късно.
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
mmm. написа:Ехо тук никой ли не е чувал за голф 6.
Вече има и 7
Маниии, прекарал си се... Няма такъв боклук!
Продавай и взимай една 2-ка и тогава ще ти кажем, че си взел върха на сладоледа.
Чак пък самолет

Подобно отношение не ти прави чест, още повече от първите мнения

Както Вастоп-а е казал, по-добре ти натрупай отзиви и подобно на колегата Павел Андреев в Пасат подфорума - дай информация и впечатления, които да послужат на евентуалните купувачи на пдобен автомобил.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
mmm. написа:Здравейте от скоро съм собственик на едно самолетче - Golf 6 1.6 TDI обаче нямам никаква информация за него. Моля ако някой има каквото и да е за модела /ръководство, мнения, придобит опит/ да пише.
Благодаря предварително!!!
Поздрави и безавариино шофиране
ръководство за модела можеш да си намир при най-близкия дилър и в интернет.
опита ми е че 1.6 ТДИ е доста слабичък и нпериятен за каране, харчи сравнително малко, но не достатъчно малко че да прежалиш липсата на динамика. 1.4 бензиновия е по-добре.
най-много километри имам с 2.0 ГТД и определено ми хареса. динамичен, с добър разход, а и звучи добре.
стафанчо, твоето е едно от най-комплексарските мнения които съм чел скоро .
голф 6 се намира за 15тина хиляди лева. нито е скъп, нито е тарикатски, нито го карат чорбаджии.
просто хората в този форум, които знаят и могат да споделят, не пишат вече.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Голф 6 е най-грозният голф правен някога.
Незнам какъв самолет е,обаче с един дърт Кр ще ти спукам ушите с новия кенеф дето си си купил
Да,мнението ми е заядливо.Караш обикновен пластмасов боклук.Освен системите за сигурност и обезшуменото купе друго нямаш.Да,наистина са много важни...но не си мисли,че караш кой знае какво.
Искам си официалното
В мнението на Стефан няма нищо комплексарско,просто не е доизяснил нещата.
По между другото,голф6 сравнен с новата 5-та серия..си е от миналото.
Не съм се засегнал от мнението на колегата,ако някой си мисли това..напротив,съжалявам че се е прекарал,поне да си беше купил истинска кола
Незнам какъв самолет е,обаче с един дърт Кр ще ти спукам ушите с новия кенеф дето си си купил

Да,мнението ми е заядливо.Караш обикновен пластмасов боклук.Освен системите за сигурност и обезшуменото купе друго нямаш.Да,наистина са много важни...но не си мисли,че караш кой знае какво.

Искам си официалното

В мнението на Стефан няма нищо комплексарско,просто не е доизяснил нещата.
По между другото,голф6 сравнен с новата 5-та серия..си е от миналото.

Не съм се засегнал от мнението на колегата,ако някой си мисли това..напротив,съжалявам че се е прекарал,поне да си беше купил истинска кола

- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
Ще следа темата с интерес.
Тука ще е яката работа, почва се. Едва ли колегата пуснал темата ще се намеси, но ще е интересно ако го направи.

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Petrolhead написа:
голф 6 се намира за 15тина хиляди лева. нито е скъп, нито е тарикатски, нито го карат чорбаджии.
Да не бъркаш лева с Евро?
http://www.cars.bg/c103461
http://www.cars.bg/c187071
Скъпо, евтино, хубаво, лошо са субективни понятия. За мен е скъп, щото гледам своя си доход (затова си позволих и да използвам "повечето потребители във форума", предполагам си съгласен с мен, че масата караме доста по-стари коли от посочената 1.6ТДИ или не си?). За човек, който има добре развит бизнес или е високоценен специалист в дадена област може и да е евтин

Кое точно видя комплексарско в мнението ми, не зная. Ама щом така мислиш, това е твое право. Изобщо нямам намерение да споря с който и да било по тая тема

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
/OFF/ @ Vidol Nikolov - гроздето е кисело, задето е високо. ;) Карай железния КР и не се меси в темата. /OFF/
За мен,е недопустимо да се обиждаме на тема,кой какъв модел кара,или дали се е прекарал или не.Важното е на собственика да му харесва.Жалко за форума,превърнал се е в продавалник за VW,а не в технически форум за VW.
Ще се радвам да прочета мнение за 1.6ТДИ,може един ден да реша,и да си купя такъв.Към колегата собственик,хубаво е ако Ти споделиш твоето мнение.
пс:Към колегата с КР-а,не виждам с какво ще му скъсаш шортите!?С разход на гориво ли?С цена за гражданска и данък ли?Или пък с цена за поддръжка?Не е нужно да ми отговаряш,въпросите са риторични!
Ще се радвам да прочета мнение за 1.6ТДИ,може един ден да реша,и да си купя такъв.Към колегата собственик,хубаво е ако Ти споделиш твоето мнение.

пс:Към колегата с КР-а,не виждам с какво ще му скъсаш шортите!?С разход на гориво ли?С цена за гражданска и данък ли?Или пък с цена за поддръжка?Не е нужно да ми отговаряш,въпросите са риторични!
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Petrolhead написа:
Да не бъркаш лева с Евро?
http://www.cars.bg/c103461
http://www.cars.bg/c187071
Скъпо, евтино, хубаво, лошо са субективни понятия. За мен е скъп, щото гледам своя си доход (затова си позволих и да използвам "повечето потребители във форума", предполагам си съгласен с мен, че масата караме доста по-стари коли от посочената 1.6ТДИ или не си?). За човек, който има добре развит бизнес или е високоценен специалист в дадена област може и да е евтин
Кое точно видя комплексарско в мнението ми, не зная. Ама щом така мислиш, това е твое право. Изобщо нямам намерение да споря с който и да било по тая тема
http://www.mobile.bg/11364998907532636
даже с по-големия мотор.
видоле, грешиш. не ми се обяснява защо
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Към автора - каквото повикало, такова се обадило. И в техническите раздели не е допустимо ъпване на темите с въпроси от сорта - "Айде бе, няма ли кой да ми каже?"

Върни се в “Дизелови агрегати”