Портокала е бая,а на места е направо на дупчици Нека опита все пак с водна 2000 поне на един детайл.Калник или там което си избере,още от водната ако се заличат неравностите,ще си покаже дали има смисъл от цялостно пастиране.Но нека не прибързваме
Без да се обижда никой, ама в форума май има доста лаладжии. Изчакайте първо да пробваме дали ще стане или не като се полира, а не предварително да се казва че няма да стане след като още не е пробвано. Щото аз мисля че май става!?!? Благодаря много на Bai Sando и vandesign
Ето гланц... Това е само пробно, тези дни изцяло полирана и ще има снимки... Мисля че разликата е огромна...
Последна промяна от draganeski на Съб 27 апр 2013 17:37, променено общо 4 пъти.
Според мен бояджията ,след като е видял ,че се получава портокал ефект, се е съобразил и е нанесъл още няколко слоя лак :) Браво колега, ефекта е мн. добър, би ли споделил каква шкурка си използвал и видовете пасти
Днес взех 2 вида пасти на 3М за да пробвам дали ще се оправи или не да знам кво да правя. Едната беше номер 2, другата не мога да ти кажа в момента колега. Ще я видя и ще ти кажа. А шкурката е 2000 водна
Последна промяна от draganeski на Съб 27 апр 2013 15:36, променено общо 1 път.
Бе аз нали ви казах Да не мислите,че моя черния в началото беше такъв лъскач.Беше малко по-добре от твоя,но портокала беше ужас.Два дена не спах и рових из нета начини за оправяне.Накрая бях много доволен. Ще се получи колега,но иска много внимаване по ръбовете и много труд
започни първо с паста номер 1 на 3М и след това я минавай на 2-ка. За единицата вземи твърда гъба, а след това, за 2 и 3, вземи по - мека. Аз когато минавам от 2-ка на 3-ка пера гъбата и я оставям да изсъхне 24 часа. Ако искаш пиши Л.С. за да ти обясня как ще постигнеш най - голям ефект. Поздрави!