Локални срещи в Студентски град
- Бай ти Митьо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Nadya_ написа:Значи....аз да се извиня от мое име и от името на Сара, че не успяхме да дойдем, за което ще се реваншираме...![]()
Другата седмица вече ще трябва да се резервира маса..надяваме се де![]()
..и дано този път да няма "трудности" от какъвто и да било характер..
Надяваме се да ни извините
Хъммммм, аз нещо не мога да разбера - вие да не сте сиамски, че вървите комплект?
- jojo84
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Nadya_ написа:jojo84 написа:Съжалявам колеги бях в матрицата и забравих да излезна някой от там го е написал сорри не съм го писъл аз.
![]()
![]()
![]()
Кефиш...![]()
![]()
..вярваме ти
ЕЕ нетака защо ме е да ви лъжа.И ти как го казваш вярваме ти

- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
Баце много добре знаееш , че всеки е добре дошъл, ама ти все идеш!! а у сряда питаш къде са срещите!!!jojo84 написа:Nadya_ написа:jojo84 написа:Съжалявам колеги бях в матрицата и забравих да излезна някой от там го е написал сорри не съм го писъл аз.
![]()
![]()
![]()
Кефиш...![]()
![]()
..вярваме ти
ЕЕ нетака защо ме е да ви лъжа.И ти как го казваш вярваме титамън ми се искаше да дойда с вас на другата Ст. Среща ама нещо вече не ми се идва
Срещата в Студентски Град се провежда всеки вторник от 20:00 часа в заведение "Родопска къща", бл.21
- jojo84
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobo7 написа:Баце много добре знаееш , че всеки е добре дошъл, ама ти все идеш!! а у сряда питаш къде са срещите!!!jojo84 написа:Nadya_ написа:jojo84 написа:Съжалявам колеги бях в матрицата и забравих да излезна някой от там го е написал сорри не съм го писъл аз.
![]()
![]()
![]()
Кефиш...![]()
![]()
..вярваме ти
ЕЕ нетака защо ме е да ви лъжа.И ти как го казваш вярваме титамън ми се искаше да дойда с вас на другата Ст. Среща ама нещо вече не ми се идва
Срещата в Студентски Град се провежда всеки вторник от 20:00 часа в заведение "Родопска къща", бл.21
колега много ми се идва ама работат ми е една .Защото ден за ден работа ако днес ми кажат утре си на работа утре ми казват другиден си почивка и незнам дали ще съм почивка а работя до 22:00 часа иначе много ми се идва да се запозная с повечето.И ме е яд много че само ви лъжа ама сори
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
Sara_Bold и Nadya_ са членоветеsanto_trafficante написа:Sara_Bold написа:Гледам на Дружбенска среща се е провел конгрес на ССС!
Щом такава е модата...другата седмица ще бъде проведен конгрес на една нова организация-СОС!
Моля,присъстващите от СОС да заявят участие при мен!
завист![]()
немате членове![]()

Последна промяна от bobo7 на Чет 30 ное 2006 11:31, променено общо 1 път.
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobo7 написа:Sara_Bold и Nadya_ са членоветеsanto_trafficante написа:Sara_Bold написа:Гледам на Дружбенска среща се е провел конгрес на ССС!
Щом такава е модата...другата седмица ще бъде проведен конгрес на една нова организация-СОС!
Моля,присъстващите от СОС да заявят участие при мен!
завист![]()
немате членове![]()
Тц
Бъркаш

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kotse_botse написа:Sara_Bold написа:Щом такава е модата...другата седмица ще бъде проведен конгрес на една нова организация-СОС!
Това СОС има ли общо с чорба![]()
Какво е това СОС и има ли то почва у нас или кои сте вие и за какво се борите
Не виждам никва асоциация с чорба

Който членува в СОС знае за какво иде реч!
И моля спрете да спамите!

Който желае да заповяда,но предварително да заяви участието си на ЛС!