Огито Ангелов написа:КОлеги някой с опит да каже, как да платя отстъпка направена от мен за продукт който вече е купен от мен. Случаят е следния продадох едни джанти, но след като ги получи купувача реши, че джантите не са това което гледал на снимката и отвори кейс срещу мен, след много обяснения се разбрахме да му върна 30 евро. Въпроса е сега как да му ги платя, отначало мислех че автоматично, ми ги вземе от пейпал, но не стана така. Та как става схемата?
Благодаря предварително!
Отиваш в пейпала ти, намираш транзакцията с тоя педал и има едно бутонче отстрани issue refund натискаш го и то те отвежда към друга страница където има 2 опции issue full refund i issue partitial refund, демек пълен рефунд и частичен. ВНИМАВАЙ да не натиснеш пълен защото ще му върнеш всички пари и си финал после връщане назад няма, на частичния има едно поле отдолу където отбелязваш колко пари му връщаш натискаш ок и си готов. Пак казвам чети по няколко пъти какво правиш и ако не си сигурен по-добре питай да не останеш без пари и без джанти

В ибей е ПЪЛНО със скапаняци, на всеки 4-5 сделки имам поне по 1 проблем направо ми е писнало вече