Пасат Б5 (лайстни) дайте едно мнение колеги

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
c20xemotronic
Автомобил:
Двигател:

Пасат Б5 (лайстни) дайте едно мнение колеги

Мнениеот c20xemotronic » Нед 28 апр 2013 11:56

колеги замислил съм на моя пасат да му сложа лайстни в цвета на купето , но всеки който го питам продава със броните , а те на мен не ми трябват.. някой има ли , знае ли откъде да закупя? или да ме опъти как да направя мойте такива(а те в момента са черни и грапави) трябват ми по принцип тъмно сини , но и на всякакъв друг цвят съм доволен.искам да се получи нещо такова:
69.jpg

Последна промяна от c20xemotronic на Нед 28 апр 2013 21:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
yanio
Автомобил:
Двигател:

Re: Дайте едно мнение колеги Пасат Б5(лаесни)

Мнениеот yanio » Нед 28 апр 2013 19:01

Най-лесното ,отиваш при някой бояджия да ти ги ги боядиса. Ако не ти се дават пари и смяташ , че ще се справиш - сваляш ги , изглаждаш с шкурка , пръскаш с грунд за пластмаса за да хване боята и боядисваш. И между другото се пише лаЙсТни! :mhihi

Потребителски аватар
c20xemotronic
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасат Б5 (лайстни) дайте едно мнение колеги

Мнениеот c20xemotronic » Нед 28 апр 2013 21:33

благодаря за поправката и не е въпроса в парите просто тези немогат да се направят толкова добре колкото са оригиналните , доста търкане щя трябва.имам бояджия и за безпари ще ми ги направи :th_up за момента търся предна , един колега ме офертира за странични и задна ,предна или цял комплет се търси вече

Върни се в “Passat”