Това е песента ! 

С музика на път
- jarmy
 - Автомобил: Volkswagen Golf 1.9 sdi
 - Двигател:

Re: С музика на път
Дано ви хареса

- KingoftheROAD
 - Автомобил: VW Transporter T4 1995
 - Двигател: ACU
 - Контакти:

А как Вам ето? 

- BukTop
 - Автомобил: Impreza WRX + Polo 2F GT
 - Двигател:
 - Контакти:

Нещо тематично:

- KingoftheROAD
 - Контакти:

- KingoftheROAD
 - Контакти:

Девойки и младежи със сили свежи. Търся една песен от началото/средата на 90-те. Слушал съм я на пеещите фонтани в Пловдив. В интерменуета нищо не успявам да намеря. Има същия въпрос в бгмама но резултат никакъв. Песента беше в стил българска естрада, като припева беше нещо такова - дамяне сине, дамяаааааннеееее 
Мислех, че е в изпълнение на Мая Нешкова, или Росица борджиева, някой подсказва да не е на Елвира георгиева, или подобен женски глас беше. Звученето си беше точно класическа естрада (не народно, фолк, или попфолк) от края на 80-те или началото на 90-те. Ще съм много благодарен за помощ в намирането на това парче, последно време събирам колекцийка БГ естрада...

http://photo-forum.net/forum/read.php?f=48&t=1173074&i=1173074&offset=all
тук по средата също някой пита, за същата песен. Явно не само аз съм я слушал. но намирането почти невързможно...

Мислех, че е в изпълнение на Мая Нешкова, или Росица борджиева, някой подсказва да не е на Елвира георгиева, или подобен женски глас беше. Звученето си беше точно класическа естрада (не народно, фолк, или попфолк) от края на 80-те или началото на 90-те. Ще съм много благодарен за помощ в намирането на това парче, последно време събирам колекцийка БГ естрада...
Имаше една песен с приблизителен текст: ...Дамяне, сине, Дамяне. Защо се чудиш и маеш...Припев Дамян ходи все броди, дам дам даме Дамяне. ...
тук по средата също някой пита, за същата песен. Явно не само аз съм я слушал. но намирането почти невързможно...
Върни се в “VW Bus Club Bulgaria”