незнам аз не седя до много късно и досега не са ме гонили и не са ми казвали нищо,но както казах само минавам да видя какво е и си тръгвам,сигорно затова не сам имал проблеми досега....като цяло смотани са вместо да се закачат с вас,може да проверят така наречените "дрифтъри"
Абе треа си друго место,като отидеме по-късно сотаджийте пак ше подадат сигнал и пак ше дойдат,аз предлагам на НИМ или някой друг супермаркед дето няма бариери.
Kuncavia написа:Аз винаги съм изряден, да си ме проверяват колкото искат, не ми пречат. Само да не чупят стойки и да се правят на важни.
Куки са винаги си мислят ,че са с привилегии но когато всичко ти е изрядно няма за какво да се заяждат а и пък сме се събрали да си поговорим не могат да ни казват къде да си говорим
Въпроса е там, че чупят стойки и се дървят, дори когато си седим до колите и си лафим някви глупости. Аз излизам през задния вход и никой не ме проверява
Аз мисля че класическото място което всички го знаят си е Баухаус - 202-ра и макар и да има полиция няма проблеми за тези които си седят кротко като нас ...