Имали подорител за газ?
Имали подорител за газ?
Здраавейте колеги първо да ви помоля да не м исе подигравате или смеете, просто имам едно малко питане съществува ли сиреч такова нещо като "подобрител за газ". От един познат сам чувал, че можеби имало таквоз нещо и то било под формата на хап. Ще се радвам ако някои може да разреши тази дилема в мен
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Re: Имали подорител за газ?
Може и да има, но аз поне не съм чувал за добавки за това гориво като еквивалент на добавките за другите горива
... Да тръгнем от там с размислите, ако е хапче примерно, къде ще се поставя - защото според мен няма как да го тъпчеш в бутилката при всяко нейно пълнене?

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Има,има....всичко има :)
http://www.helios.bg/products_gaz.php
http://www.helios.bg/products_gaz.php
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
има
Петролската я тъпчат през инсталацията и на мен ми харесва
друг е въпроса че има разлика от бензиностанция до друга

Петролската я тъпчат през инсталацията и на мен ми харесва
друг е въпроса че има разлика от бензиностанция до друга
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Щом клиентът има пари за даване, ще се намери какво да му се продаде. Даже дочух, че се готви продажба на диетичен нискокалоричен бензин и дизел, за блондинки. За газ не казват нищо, но е възможно...
Добавката е 90% керосин(газ за горене)
Ефекта е за производителя и търговеца 50мл/4+лв.
Ефекта е за производителя и търговеца 50мл/4+лв.
Имам един приятел който живее и шофира в Италия. Та от него съм чувал, че там е широко разпространено ползването на добавки в газта.
Там и газта няма нищо общо с тази която ние зареждаме тук, но газовият му инжекцион на ... Рено Меган Коуч е на над 50к км. и по негови думи не е сменял филтри, котвички, ижектори все още.... аз на жена ми на тиграта ги сменям през 5к км.
Та в отговор на въпроса - да има добавки за газ! къде и колко струват не мога да кажа :)
Там и газта няма нищо общо с тази която ние зареждаме тук, но газовият му инжекцион на ... Рено Меган Коуч е на над 50к км. и по негови думи не е сменял филтри, котвички, ижектори все още.... аз на жена ми на тиграта ги сменям през 5к км.
Та в отговор на въпроса - да има добавки за газ! къде и колко струват не мога да кажа :)
благодаря на всички за изчерпателните отговори пък които каквото знае по тази тема да пише много хора ще останат доволни ако можеме да се здобиеме с такова чудо
благодаря отново на всички

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Подобрителят за газ се нарича по-лека обувка. Или повече ходене пеш
Другият вариант е да повярваш в силата и, че тя е с теб, като си самовнушиш, че гори 5/100 и вдига 300 км/ч. Може би ще трябва хапче там наистина, да 
Според мен се поставя в устата и се преглъща с чаша вода, може и със сок

nokiangage написа:Да тръгнем от там с размислите, ако е хапче примерно, къде ще се поставя - защото според мен няма как да го тъпчеш в бутилката при всяко нейно пълнене?
Според мен се поставя в устата и се преглъща с чаша вода, може и със сок

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Моята даде миналата седмица разход от 5.750
Без подобрители,но я изключвах от скорост където можеше(без да гася мотора)
Така,че подобрителя за газ се газва-добра инерцийка и повече изкл от скорост
Жалко,че ще ми се наложи отваряне на мотора,дано после да харчи под 5..или под 4

Без подобрители,но я изключвах от скорост където можеше(без да гася мотора)
Така,че подобрителя за газ се газва-добра инерцийка и повече изкл от скорост

Жалко,че ще ми се наложи отваряне на мотора,дано после да харчи под 5..или под 4

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
bunaq написа:благодаря на всички за изчерпателните отговори пък които каквото знае по тази тема да пише много хора ще останат доволни ако можеме да се здобиеме с такова чудоблагодаря отново на всички
На път си да си оправдаеш НИК - а...
за последните 3 коментара ма вие освен подиграване друго ще коментирате ли тука човек да не посмее да пита нещо нз защо админите не блокират таквиз като ваз които само освен подигравки деуги коментари коами незнаете да пишете 

-
- Автомобил:
- Двигател:
"таквиз" като теб трябва да блокират - неграмотни и пишещи глупости. А не тези, които ти се подиграват.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Подобрителят за газ е смес от ПРОПАН и БУТАН. Колкото повече, толкова по-добре. Всичко друго е излишно и влошава качествата на сместа.
Ако на бутилка качествена ракия сипеш лъжичка нафта, дали има нещо, което да я подобри, та да не усещаш нафтата?
Скоро по бензиностанциите ще има диетични нискокалорични бензин, дизел и пропан-бутан, специално за блондинки. На двойна цена, като био-зеленчуци...
И зЕми си Опраи заглавието на темата, много е подоЗрително. Ако ти се наложи да пишеш SV за работа, обади се. Жена ми е литератор и шансовете ти се увеличават значително, ако тя ти го напише.
Та с 2 думи: Ако не си захванал някоя хитра рекламна стратегия, не си мори пръстите да питаш за подобрители за газ.
Ако на бутилка качествена ракия сипеш лъжичка нафта, дали има нещо, което да я подобри, та да не усещаш нафтата?

И зЕми си Опраи заглавието на темата, много е подоЗрително. Ако ти се наложи да пишеш SV за работа, обади се. Жена ми е литератор и шансовете ти се увеличават значително, ако тя ти го напише.
Та с 2 думи: Ако не си захванал някоя хитра рекламна стратегия, не си мори пръстите да питаш за подобрители за газ.

-
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм ползвал на хелиос и една която продаваха на петрол но не и помня името.вкарва се със едно приспособление което се завива на щуцера а пистолета се слага на приспособлението и така се вкарва добавката.и от двете добавки не съм усетил някаква икономия обаче във вървенето колата ставаше коренно различна
Върни се в “Автогазови уредби”