Здравейте, майстора ми каза, че имам за смяна предни амортисьори, някакви тампончета и тампон на двигателя. Интересува ме еднакви ли са предните амортисьори на голф 3 1.8 комби с такива от обикновен голф ? Кои са по-добри: маслени или газови амортисьори ?
Благодаря ви предварително ! :)
Предни амортисьори голф 3 1.8 комби ?
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Предни амортисьори голф 3 1.8 комби ?
За това дали са еднакви не съм сигурен, но доколкото знам само ГТИ са с по-ниски, от цялата гама на голф 3.
Иначе по-добри е относително, газовите са по-твърди и стабилни, маслените - обратно. Вземи каквито са ти старите :) Препоръчвам билщайн, моите 4-те са газови и съм повече от доволен.Държат колата супер, а що бой изядоха за 3 години по нашите пътища те си знаят. Не са мръднали.
Иначе по-добри е относително, газовите са по-твърди и стабилни, маслените - обратно. Вземи каквито са ти старите :) Препоръчвам билщайн, моите 4-те са газови и съм повече от доволен.Държат колата супер, а що бой изядоха за 3 години по нашите пътища те си знаят. Не са мръднали.
- bojidar_ka
- Автомобил:
- Двигател:
Колега амортисьорите са еднакви за голф,пасат, венто . Като отидеш да купуваш има няколко размера като височина не си взимай най големия размер щото аз на моето комби взех такива и се вдигна много грозно отпред.Бях с газови ,сега съм с маслени да ти кажа честно от маслените съм по доволен по меко вози и все пак колата е комби не е GTI .Поздрави
- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
Амортисьорите са вече сменени + 3 тампончета + предни накладки :)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”