разглобих го след намесата на някакви майстори, които си бяха оставили ръцете, следва реставрация и после ще видим

Ако някой има някакви въпроси, нека да бъдат на лично или по преценка, може и в темата, но да не я пълним излишно.

AE86 написа:Мне....оригиналния Уести няма Лупа...тези са от ония с 4-те фара...лупите са дългите :)
golf_1 написа:Не, AE86 е прав, тея фарове стават, но не са оригинални на Westmoreland.Тези са афтърмаркет фарове, тоя размер има всякакви варианти в ибей - с лупи, без лупи, кристални, с ЛЕД-та и т.н. всевъзможни варианти
![]()
Даже мисля, че имаше и точно такива афтърмаркет на E-code, но колите не са излизали от завода с лупи
stefan4o написа:И аз доколкото имам информация това са афтърмаркет фарове на Хелла (дори съм виждал нови в сайта им преди време, ако не ме лъже паметта).
Ако на тях има щампован 9 цифрен ОЕМ номер това променя нещата, но все пак действително тия коли няма как през 1985 и 1986г. (само тия две години излизат с такива) да излязат с лупи на фаровете...
Ето и доказателството в ЕТКА:
п.п. да не стане като с оня колега, дето ми твърдеше, че Мк2 били оригинално с копче за климатика, даже ми го показа (за по-запознатите Мк2 компресорът се пуска от панела за парното и по-точно неговите степени, които са свързани с вакуума в колектора в оригиналния си вариант). Като разрових за информация се оказа, че това е преправен бутон за подгрев на задния прозорец от ФВ-дилър и предлагащ се като аксесоар за допълнително слаган климатик
Trifon написа:
Здравейте, не напразно спрях да пиша във форума отдавна и сега ще го направя отново, ще пусна няколко линка, които говорят достатъчно, отделно доста е смешно да говориш за нещо, което не си виждал със собствените си очи и да твърдиш че не съществува( чак се чудя как използваме всичко около нас, работещо на нещо, дето не се вижда, тоест-променливо напрежение)
Trifon написа:...отделно доста е смешно да говориш за нещо, което не си виждал със собствените си очи...Джета МК2 американско изпълнение за Европа...
Успех на всички и не си мислете, че от заводите са излезли само описаните модификации, толкова експерименти са си правили, тогава, когато все още е имало автомобилна индустрия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта